Ubisoft-anställd läcker ny info om Wii U

Nyhet - Wii U - tis 22 maj 2012, kl 16.17

Nu dyker det upp nya rykten om Nintendos kommande maskin Wii U. Enligt en anställd på Ubisoft kan vi förvänta oss en kraftfull men också rätt kostsam konsol som får ett releasedatum den 23 november.

Enligt källan kommer maskinen stödja DirectX 11 och Unreal Engine 4. Den ska ha 2 GB RAM, 560 MB dedikerad operativsystemet, grafikkortet är ett Radeon HD 6770 och priset landar någonstans mellan 350 till 450 amerikanska dollar. Den kommer också stödja två stycken Wii U-kontroller samtidigt som mest.

Valve kommer att ansvara för konsolens digitala distribution (Steam?) och jobbar dessutom på spel tillsammans med bland annat Crytek och EA till maskinen. Den kommer också med förinstallerad mjukvara, precis som 3DS och den har också stöd för achivements. Den nya knappen som har skymtats på de nyligen läckta bilderna på kontrollen är i själva verket en inbyggd Vitality Sensor.

Ta allt detta med en ganska megafet nypa salt.

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59
Linnea Hummels bild

Så Nintendo hoppar på achivementståget. Intressant. (Om det är sant.)

Tobias Jensens bild

Nintendo, Steam, achievements. Men det är ju tre önskningar på en och samma gång!? Det går ju faktiskt inte ;P

VodkaCitrons bild

Bara inte går på batterier eller bär endast på en laddare som man måste köpa från en tredje part tillverkare. Är typ den enda anledningen till att jag inte spelar Wii värst mycket, slut på batterier ;)

Jag tror inte Steam kommer finnas med, bara att de har anlitat dom, för de vet ingenting om det här som behöver internet XD Bra att de tar hjälp liksom!

Hoppas att Nintendo Achivements kommer vara mer som Tropys, att det finns olika svårighetsgrader och sånt i samlandet :)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.