Wasteland 2 - nästa stora Kickstarter-projekt?

Nyhet - PC - ons 14 mars 2012, kl 12.38

I kölvattnet efter Double Fines stora framgångar med sitt fan-finansierade äventyrsspel är det dags för nästa stora Kickstarter-projekt - Wasteland 2. Det är Brian Fargo, och en av hjärnorna bakom det första Wasteland, som hoppas kunna använda Kickstarter-tjänsten för att finansiera en uppföljare till det postapokalyptiska pc-rollspelet från 1988. Fargo gick sedan vidare till att göra Fallout 1 och 2, som hämtade inspiration från just Wasteland, men också Baldur's Gate samt Icewind Dale för att nämna några av hans största titlar.

Men nu vill han och studion inXile Entertainment återigen alltså ta sig an Wasteland-serien med hjälp av spelets fans, och för att förverkliga drömmen om en uppföljare, krävs det att det samlas in 900 000 dollar. En saftig summa kan tyckas men faktum är att det redan i skrivandets stund, och på cirka ett dygn, redan har samlats in så mycket som 560 000 dollar.

Är du sugen på att hjälpa till? Skänk pengar eller läs mer om projektet här.

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59
Andreas Bergs bild

Jobbigt nog är man ju sjukt sugen på att backa detta också för att få hem ytterligare en fin CE-box :( Har aldrig spelat Wasteland men Fallout-spelen är personliga toppfavoriter inom genren och jag älskar stridssystemet i de första två som verkar vara bevarat i detta spel. Dessutom låter en box med tygkarta, klassisk instruktionsbok och en miniatyr från spelet ruskigt lockande. Plånboken gråter :p

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.