World of Warcraft: Cataclysm släpps innan årets slut

Nyhet - PC - fre 6 augusti 2010, kl 23.55

Bobby Kotick, basen för Activision, har nu bekräftat att expansionen Cataclysm till World of Warcraft ska släppas ”senare i år”. Vad det innebär är oklart, men det visar i alla fall att expansionen är på rätt väg. Mike Morhaime, basen för Blizzard, ska dock i samma veva ha varit snabb med att påpeka, precis som med alla andra Blizzard-spel, att det hela inte kommer att släppas innan utvecklaren anser att det är redo för det. Det exakta releasedatumet är inte klart men för dig som inte kan få nog av Blizzards enorma onlinerollspel finns mer att vänta senare i år.

Tack för tipset, Reyqune

Ni no Kuni blir nog det spelet jag kommer lägga ner mest tid på i år. 01/21/2013 - 11:11
Strafers bild

Jag kom.

MythDarKs bild

Äntligen häder det något i Azeroth. "The Burning Crusade" och "Wrath of the Lich King" var inga höjdare i min mening. Men "Cataclysm" verkar införa förändring jag velat se mycket länge, med andra ord hela världen blir uppdaterad istället för en ny kontinent som tar död på de äldre delarna.

tiathins bild

Outlands och Northrend kommer nog dö lite iofs. ;)

Men jag är grymt sugen på expansionen. Ännu enklare och intuitivare att komma in som ny spelare, samt mer fokus på guilds. Ett givet köp när det väl dyker upp!

Doeds bild

Kul när Bobby Kotick uttalar sig om saker och sen måste bli rättad av Mike Morhaime.. Visar ju hur mycket inblick han har i spelutvecklingen hos Blizzard och hur långt dom egentligen kommit. Med tanke på hur betan ser ut idag känns det nästan lite tight med ett släpp i år...

Strafers bild

Sluta vara så negativ Lars.

MythDarKs bild

tiathin skrev:
Outlands och Northrend kommer nog dö lite iofs.

Northrend borde ju dock påverkas av att Deathwing anländer till Azeroth. För Outlands del har jag inget att komma med just nu, men jag hoppas verkligen att det görs förbättringar även där, med tanke på hur öde det blev efter lanseringen av "Wrath of the Lich King".

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.