Om Skillpoint

Om Skillpoint

Skillpoint.se kombinerar kunskap med en genuin passion för tv-spel. En spelsajt där du dagligen inte bara kan ta del av de senaste spelnyheterna, utan också rättvisa recensioner, matiga videoinslag och vassa krönikor. Vi är med hela vägen från utannonsering till att spelet klassas som retro. Utöver traditionella spelkonsoler bevakar vi också mobila format som Iphone och Android samt digitala spelsläpp som innefattar allt från nedladdningstjänsterna Xbox Live Arcade och Playstation Network till Facebook-spel och indietitlar på PC.

Frågor gällande Skillpoint.se hänvisas till info@skillpoint.se

Brev och annan fysisk kontakt hänvisas till:

Skillpoint.se
Himlabacken 8
170 78 Solna

---

Om kakor

Skillpoint.se använder sig av kakor, cookies, för att lagra viss information. Syftet med att använda kakor på denna webbplats är för att kunna säkerställa att du loggat in på webbplatsen och för att du därigenom skall slippa logga in på varje ny sida du besöker. Syftet med att använda kakor på denna webbplats är även för att kunna anpassa våra tjänster efter de användarpreferenser du angivit.

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, ”vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid.

Så kan du undvika kakor:

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst.
Väljer du att inte acceptera kakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, t.ex. dina personliga inställningar.

För mer information om kakor se www.pts.se/cookies

---

Logotyp och design av Jonas Sundling.
http://www.rymdyoghurt.se/

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.