Avsnitt 20: Helig säsongsavslutning

Podradio - Fredagsraiden - fre 10 juni 2011, kl 17.59

I säsongens sista avsnitt har vi egentligen ingen gäst, eller i alla fall inte ett nytt ansikte, då det är vår alldeles egna Andreas Berg som blir utfrågad av Linnea Nilsson om sin klass Priest. Då vi båda känner lite separationsångest smäller vi också till med säsongens längsta avsnitt, då Andreas helt enkelt tänkte att eftersom vi är en mindre måste man prata dubbelt så mycket! ;)

Fredagsraiden är tillbaka från sommarlovet den 8/8, så förtrösta icke! Vi vill tacka alla för den här säsongen och hoppas att ni följer med oss till nästa också.

Avsnittets innehåll:

  • Introduktion av gästen Andreas Berg.
  • Nyheter: Arena Säsong 9 avslutas 21 juni – kanske också då patch 4.2 släpps? Ny Blizzard Store-mount, mer information om den nya daily quest-huben i 4.2.
  • Veckans ämne: I säsong 2 av Fredagsraiden kollar vi varje vecka närmare på en specifik klass. I detta avsnitt handlar det om klassen Priest när Linnea försöker få in ett ord eller två mellan Andreas långa haranger. Vi pratar om Holy vs. Disc, varför Andreas vägrar DPS:a samt om vin och oblat skulle kunna vara en prästerlig motsvarighet till mages refreshment table.
  • Låten som spelas i musikpausen är Learn2Heal av Thoryana and the Band of Exiles.

Länkar:

Lyssna på avsnitt


Kommentera på originalsidan

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.