Skillpod 004 - Spel man missat

Podradio - Skillpod - mån 11 oktober 2010, kl 09.03

När ämnet är missade spel har Anders plockat in Johan Eklund och Marcus Toftedahl till panelen. Problemet är att Johan är lite smått grinig över att hans ämnesförslag inte kom upp och surar sig därför genom större delen av avsnittet.

Men vi tar också upp Marcus nystartade artikelserie "Drunknat", där kvalitativa spel som försvunnit i mediabruset kommer tas upp. Vi funderar också över vikten att hinna med att spela allt, om det är möjligt och varför vissa känner sig tvingade till det.

Mot slutet fäller vi även en tår efter ha funnit vår röstbrevlåda tom inför veckans avsnitt. Vi uppmanar därför än en gång er till att ringa upp vår användare och lämna ett meddelande i röstbrevlådan. Använd Skype, sök på användaren skillpoint_swe och ring upp denne. Det skulle göra oss jätteglada!

Men man kan ju också låta rösten vila och fingrarna glöda och då gör man bäst i att besöka vår forumtråd för att dela med sig av sina åsikter och uppmaningar. Nu när vi gått laget runt på redaktionen är vi jättenyfikna på vem ni vill se i panelen igen och vad dessa i sådana fall ska prata om. Klicka här för att komma till vår forumtråd, annars går det också bra att maila till skillpod@skillpoint.se.

Direktlänk för nedladdning.
(Högerklicka och välj "Spara som")
Prenumerera i iTunes
Prenumerera via RSS


Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.