Alla har vi väl ett berg med spel som vi inte klarat eller gett den tid de förtjänar? Spelberget består av Ella Källman, Starfighter Johansson och Linnea Hummel, som varje vecka pratar om hur det går i bestigningen av just dessa berg. Nytt avsnitt varannan onsdag.


Avsnitt 108 – Fingermålvakten

Podradio - Spelberget - tors 31 mars 2016, kl 11.39

Avsnitt-108Nytt avsnitt av Spelberget är här, fullspäckat av kommentarsprat, tv-spelande och trams. Precis som vanligt! We know u like it lol omg brb afaik. Lina gör en dramatisk utveckling i Hay Day (iOS), Staffe har spelat det svinläskiga Layers of Fear (Steam) och Lajni har blivit hänförd av allas våran lilla Yarny i Unravel (PS4). Vi önskar er trevlig lyssning och en fin ofödelsedag (om det inte är din födelsedag idag, för i så fall: GRATTIS!!).


Avsnitt 107 – En enhjuling med två hjul

Podradio - Spelberget - ons 16 mars 2016, kl 01.00

Avsnitt-107Varför maxar vi bara vissa spel? Varför finns det ingen röd tråd igenom våra val? Det har kommit en sweet uppdatering till Super Mario Maker (Wii U), vi ser mycket fram emot Yo-Kai Watch (3DS) och så har Starfighter både ägt och gjort bort sig i Legend (SNES). Lyssna för att förstå!


Avsnitt 106 – Smiley med öppen mun

Podradio - Spelberget - ons 2 mars 2016, kl 12.24

avsnitt106Kommentarer, spel, tävling och en föjevra massa snack däremellan! Spelberget är här med ytterligare ett högkvalitativt studioproffsigt avsnitt. Mycket nöje! (Vi pratar mest Unravel (PS4) i detta avsnittet.)


Avsnitt 105 – Gnässa

Podradio - Spelberget - ons 17 februari 2016, kl 01.00

avsnitt105Ny onsdag, nytt avsnitt. Ni vet vad som gäller. Det är Spelberget-tajm. Sweet Spelberget-tajm. En massa tjat och prat om asmycket och en liten tävling till i dalmålsförståelse och så har vi ju förstås spelat spel. Das spielen jawohl frieden lilien. Starfighter har klarat The World is Not Enough (N64) och spelar numer NHL 15 (PS4). Linnea köttar Super Mario Maker (Wii U) som aldrig förr och gör framsteg i The Adventures of Pip (PC).


Avsnitt 104 – Stop hacking

Podradio - Spelberget - ons 3 februari 2016, kl 13.25

avsnitt104Vi har spelat en massa! Staffe har klarat Just Cause 3 (PS4) och spelar nu The World Is Not Enough (N64), Lina har spelat första delen av King’s Quest (PS4) och Linnea spelar The Adventures of Pip (PC)! Men det blir också en hel del snack utöver spelen idag! Är Starfighter känslolös? Vad är det för spel som Lina och hennes andra hälft valt att spela utan barnens närvaro (OBS: facit står här ovanför lolz)?


Avsnitt 103 – Finish him heter det

Podradio - Spelberget - ons 20 januari 2016, kl 01.00

avsnitt103Nytt år nya tag! Vi klättrar frenetiskt vidare på våra spelberg utan tanke på att stanna upp! Lina har klarat Earthbound (Virtual Console) och spelar Hay Day (iOS) samt Blossom Blast Saga (iOS), Linnea spelar Super Mario Maker (Wii U) varje dag tills batteriet i kontrollen tar slut och Starfighter har klarat Chrono Trigger (PS1) och har kört igång Just Cause 3 (PS4).


Avsnitt 102 – Julspecial 2015

Podradio - Spelberget - tors 24 december 2015, kl 01.00

Avsnitt-102God jul kära lyssnare! Vi hoppas att ni har det bra där ute i stugorna och att julen blir precis som ni vill ha den! Vi här på Spelberget har det redan gemytligt så det förslår, med massor av kommentarer, ljudhälsningar, sånger, tävlingar, spelade spel och choklad! Lina spelar Mario & Luigi: Paper Jam (3DS), Staffe har klarat Far Cry 4 (PS4) och har precis påbörjat Chrono Trigger (PS1-versionen av SNES-spelet) och Linnea spelar Never Alone (PS4).


Avsnitt 101 – Precis som dalmatinerna

Podradio - Spelberget - ons 9 december 2015, kl 01.00

Avsnitt-101Mitt mellan hundraavsnittsjubileumavsnittet och julspecialavsnittet kommer här ett helt jevra vanligt avsnitt av Spelberget! På 404 små tassar! Lajni har klarat The Last Tinker (PS4), Staffe har klarat Fallout: New Vegas (PC) och spelar Far Cry 4 (PS4) och Lina gläds åt uppdateringar i The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (3DS).


Avsnitt 100 – Jubileumsavsnittet

Podradio - Skillpod - ons 25 november 2015, kl 01.00

Vi är framme! Vår första riktiga milstolpe! Spelberget firar hundra (!!!) avsnitt och det gör vi med pompa och ståt. Lina spelar The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (3DS), Linnea spelar Chibi-Robo! Zip lash (3DS) och Starfighter har klarat ett kodd (PS4) och spelar Fallout: New Vegas (PC).

Avsnitt-100


Avsnitt 99 – En hästlängd

Podradio - Spelberget - fre 13 november 2015, kl 13.23

avsnitt99Avsnittet före doppareavsnittet (fattar ni, som dan före dopparedan, gud vad roligt skrivit). Vad önskar sig egentligen Starfighter i födelsedagspresent? Och har han klarat Shenmue (DC)? Linnea har i alla fall definitivt klarat Uncharted 3 (PS4) och Lina spelar Heroes of Might and Magic 7 (PC). Välkomna till det sista avsnittet… INNAN 100-AVSNITTSSPECIALEN! ;)


Avsnitt 98 – Man får ont i magen

Podradio - Spelberget - ons 28 oktober 2015, kl 17.23

avsnitt98-fixedNu är äntligen avsnitt 98 här! Tack allihopa för att ni varit så gudasänt tålmodiga med oss. Som ni hör på stackars Linnea är vi inte fullständigt återhämtade från sjukdomarna än men vi är i alla fall pigga nog att spela in ett avsnitt! Lina spelar det där nya Zeldat, vad heter det nu igen… The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (3DS)! Staffe har klarat else Heart.Break() (PC) och spelar för tillfället Shenmue (Dreamcast). Lajni är inte sämre hon, hon har ääääntligen klarat Splatoon (Wii U) men hennes streak slutar inte där.


Special – Retrospelsfestivalen

Podradio - Spelberget - ons 28 oktober 2015, kl 12.40

specialrsf2015Spelberget attendade Retrospelsfestivalen som bossar! Här har vi specialavsnittet helt ägnat Malmös ballaste festival. Stort tack till alla som ville ställa upp på intervjuer, arrangörer och till den som smittade oss med världens förkylning!


Avsnitt 97 – Berguven

Podradio - Spelberget - ons 7 oktober 2015, kl 00.00

avsnitt97

En gång för längesedan levde det ett podcastavsnitt som hette “Spelberget – Avsnitt 97”. Detta avsnitt var omtyckt av många och hade… Hadeeeee… Hur tar jag det här vidare?


Avsnitt 96 – Wienernougat

Podradio - Spelberget - ons 23 september 2015, kl 12.43


Avsnitt 95 – Tvungen att gå till banken

Podradio - Spelberget - ons 9 september 2015, kl 01.00

avsnitt95

Spelberget har fått upp sitt momentum och tuffar redan på i stadig takt sedan sommaruppehållet. Starfighter spelar Spore (PC), Lajni spelar ännu mer Cities: Skyline (PC) och Lina har minsann spelat Mario Maker (Wii U). Det är dags att utannonsera ny månadstävling och vi bäddar typ aldrig rent alltså. Ingen reda med nånting.


Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.