Tinder

Recension - Android - tis 4 oktober 2016, kl 08.27

Släppdatum: 2012-09-12    Genre: Äventyr
Utvecklare: IAC    Åldersgräns: 18+

Betyg: 2/5
"Ett oändligt äventyr i fickformat!"

Tinder är inte det nyaste mobilspelet på marknaden men jag tänkte ta mig en närmare titt ändå, för det är ju onekligen ett av de populäraste och jag har själv inte provat det. Äventyret börjar med att vi får skapa en karaktär, ge den en avatar och lite kort bakgrundshistoria. Jag önskar dock att vi kunde få lägga upp andra avatarer än bilder på oss själva då en bild på mig inte riktigt går hand i hand med min 55-åriga orckaraktär.

När detta är klart börjar själva spelet, som går ut på att bläddra sig igenom en virtuell kortlek. Det spelar ingen roll om vi kastar korten åt vänster eller höger, så länge vi gör det så snabbt som möjligt eftersom kortleken verkar vara i det närmaste oändlig. Ibland dyker det upp vänliga medspelare som vill co-opa, men de saknar inte sällan det fokus och driv jag kan känna att jag behöver i mina medspelare för att komma någonstans.

Kontrollen för spelet lämpar sig utmärkt för pekskärmar och känns aldrig omständlig, det är enkla vänster- och högerrörelser. Spelet autosparar i bakgrunden hela tiden så det går att fortsätta precis där det avslutades förra gången vilket gör det utmärkt för buss- och tågresor där vi kanske måste avbryta spelandet abrupt. Det jag kan sakna är bakgrundsmusik och eventuellt några bossar då svårighetsgraden är mycket låg.

Tinder är gratis och finns på de flesta plattformar så jag förstår att det fått den spridning det fått, även om jag kanske inte riktigt förstår tjusningen i att spela mer än ett par dagar.

Fruktstund! 01/02/2014 - 16:00

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.