Assassin's Creed Unity

Intervju med Olivier Ged om Assassin's Creed Unity

Intervju - Multi - fre 7 november 2014, kl 11.44

Den franska revolutionen är kanske den mest kittlande scenen för ett Assassin’s Creed-spel hittills. Giljotiner, upplopp och skräckvälde utgör ju en eminent fond för seriens särpräglade spelstil. Men hur har man tänkt när man förlagt Assassin’s Creed Unity till revolutionens Paris, och vad kan vi vänta oss av det första spelet i serien till den nya konsolgenerationen? Vi har snackat med Olivier Ged, production manager på Ubisoft Montreal, för att ta reda på just detta.

Assassin's Creed Unitys fördröjning används till förbättringar

Nyhet - Multi - ons 8 oktober 2014, kl 11.30

Assassin's Creed Unity skjuts upp ytterligare två veckor, men Ubisoft Montreal använder den tiden till att balansera ekonomin i spelet, justera svårigheterna och fixa buggar. Åtminstone enligt producenten Vincent Pontbriand.

Storytung trailer på Assassin's Creed Unity

Nyhet - Multi - tis 7 oktober 2014, kl 11.08

Ubisoft bjussar till med lite rörliga bilder ger lite fingervisningar till spelets handling.

Ubisoft utalar sig klantigt om att göra en kvinnlig huvudkaraktär

Nyhet - Multi - ons 11 juni 2014, kl 18.51

Det är under en intervjustund hos Ubisoft som man får frågan varför man inte har en kvinnlig Assassin i det kommande Assassins Creed: Unity. Frågan har varit på tapeten redan under förra E3-mässan men utan något direkt svar. Ubisoft svarar på frågan att "Det är dubbelt så mycket arbete med att göra en kvinnlig karaktär." Klantigt Ubisoft, klantigt.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.