Bumpy Road

Bumpy Road ute nu till PC

Nyhet - PC - tis 8 maj 2012, kl 20.44

Svenska utvecklarduon Simogo har gjort succé på flera format med mysiga Bumpy Road och är för tillfället hyggligt aktuella med Beat Sneak Agent. Nu har det i vilket fall blivit dags för PC-ägare att få ta del av studions andra spel som nyligen släpptes till formatet.

Bympy Road blir billigare

Nyhet - IOS - ons 21 september 2011, kl 08.43

För alla er som äger en IOS-manick men har missat det supermysiga spelet Bumpy Road kommer här nu en deal ni definitivt bör nappa på. Från och med idag och fram till fredag rear den svenska utvecklaren Simogo ut spelet för ynka sju kronor. Så hög tid att plocka upp ett exemplar med andra ord.

Bumpy Road

Recension - IOS - tis 31 maj 2011, kl 09.04

Betyg: 4/5
"En varm och kärleksfull skapelse som är perfekt lämpad för formatet"

Bumpy Road får släppdatum

Nyhet - IOS - fre 13 maj 2011, kl 09.16

De svenska IOS-utvecklarna Simogo låter hälsa att deras nästa spel Bumpy Road ska släppas den 19 maj. Simogo har tidigare legat bakom Kosmo Spin till samma format och var tidigare en del av utvecklingsteamet Southend Interactive som gav oss det supersöta Ilomilo.

Bumpy Road

Hands-on - IOS - ons 20 april 2011, kl 08.34

Det har aldrig varit något snack om att killarna på Simogo har talang och det är något jag återigen får erfara när jag nu lagt vantarna på förhandsversionen av deras kommande spel Bumpy Road. Studions debutspel Kosmo Spin var en bedårande skapelse och ett av de designmässigt finaste spelen som skådats i Apples onlinebutik.

Simogo utannonserar Bumpy Road

Nyhet - IOS - mån 7 mars 2011, kl 10.58

Spelföretaget Simogo som låg bakom Kosmo Spin och tidigare var delaktiga i utvecklingen av Ilomilo har utannonserat ett nytt spel. Bumpy Road som spelet heter kommer att släppas till alla IOS-plattformar (Iphone, Ipod Touch och Ipad) och går ut på att manipulera miljön genom att skapa kullar samt hopp åt en liten bil, allt i samma fantastiskt charmiga grafiska stil som i Simogos förra titel.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.