Diablo III: Reaper of Souls

Diablo III: Reaper of Souls

Recension - PC - tis 8 april 2014, kl 09.36

Betyg: 5/5
"Som Diablo III-anhängare kunde jag inte önskat mig en bättre expansion!"

Välkommen till Skillpoints Diablo III-klan!

Nyhet - PC - tis 25 mars 2014, kl 11.56

I natt lanserades så äntligen Diablo III-expansionen Reaper of Souls och naturligtvis har Skillpoint sin egen klan vid namn Skillpoint D3 Demons (namnet hittades på under dygnets senare timmar). Gå med idag och låtom oss döda Dödsängeln tillsammans!

Rösterna bakom Diablo III

Nyhet - Multi - ons 19 mars 2014, kl 19.03

Vi på Skillpoint fortsätter vår hajp över Diablo III och expansionen Reaper of Souls. Och för er som är intresserade av röstskådespeleriet i spelet och själva processen bakom att ge karaktärerna sina röster, har vi här en video som går igenom just det. Vi får också chansen att bekanta oss med röstskådespelarna bakom den nya crusader-klassen.

Blizzard visar upp Crusader-klassen till kommande Reaper of Souls!

Nyhet - PC - ons 12 mars 2014, kl 20.36

Nu är det bannemej inte långt kvar tills Reaper of Souls är här! För oss som redan är sjukt taggade borde inte ytterligare en teaserfilm spela någon större roll. Men det gör det! Denna videosekvens som presenterar den nya klassen Crusader ger mersmak och för undertecknad känns det som en kommande favoritklass.

Diablo III - Patch 2.0, ett förspel till Reaper of Souls

Artikel - PC - fre 7 mars 2014, kl 16.52

Jag har under tre månaders tid varit helt besatt av Diablo III. Igen. Efter att ha råkat se trailern till den kommande expansionen Reaper of Souls beslöt jag mig för att levla upp min barbarian till nivå 60 innan expansionen.

2014 års mest efterlängtade spel - Johans val

Lista - Multi - mån 20 januari 2014, kl 23.26

För mig har det år vi just lagt bakom oss varit lite torftigt på spelfronten. På många sätt har det varit ett år med hit or miss-titlar. Alien: Colonial Marines har för mig fått stå för årets största bottennapp, medan The Last of Us och Bioshock Infinite varit några av de spel jag njutit mest av.

2014 års mest efterlängtade spel - Åsas val

Lista - Multi - mån 20 januari 2014, kl 12.59

År 2013 var ett mycket starkt spelår för mig med spel som Tearaway, Knack och ett av mina absoluta favoritspel Dragon's Dogma: Dark Arisen. Vad dessa spel har gemensamt är dock att jag inte hade någon koll alls på dem på förhand utan mer eller mindre snubblade över dem vartefter året gick.

NDA-fri beta på Diablo-expansionen Reaper of Souls

Nyhet - Multi - tors 28 november 2013, kl 16.08

Fördelen med en beta utan NDA (Non-Disclosure Agreement) är att alla deltagare fritt kan sprida filmer, bilder och berätta om upplevelserna utan risk för juridiska repressalier från spelutvecklaren. Nackdelen med denna beta på Diablo III expansionen Reaper of Souls är att det bara är personer handplockade av Blizzard som får delta i den istället.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.