The Secret World

The Secret World

Recension - PC - tors 30 augusti 2012, kl 08.21

Betyg: 4/5
"En lagom samt välbehövlig dos miljöombyte och nytänkande"

Tävling - Vinn The Secret World

Nyhet - PC - mån 23 juli 2012, kl 13.53

Idag har vi ett exemplar av The Secret World att dela ut. Chefsdesigner för spelet är som bekant Ragnar Tørnquist, men han låter ju mer som en karaktär ur Age of Conan än någon som själv designar spel. För att vinna spelet frågar vi därför - vilken annan speldesigner har ett riktigt häftigt namn? Kom med ditt förslag och gärna en motivering för att ha en chans att vinna The Secret World.

The Secret World får beta och släppdatum

Nyhet - PC - tis 16 augusti 2011, kl 16.52

EA utannonserade planer för Funcoms kommande onlinerollspel The Secret World när det kommer till betatestning och när vi kan få spela det färdiga spelet.

The Secret World - GDC-trailern uppe

Nyhet - Multi - mån 14 mars 2011, kl 21.04

Trailern som visades under Game Developer's Conference i San Fran har nu letat sig till Skillpods Youtube-kanal. Verkar det fett ös eller ösdåligt?

Ny video på The Secret World

Nyhet - Multi - fre 27 augusti 2010, kl 15.08

Funcom har alltid legat i branschen för innovation inom onlinerollspelen och deras nästa titel The Secret World är inget undantag. I den senaste videon får vi för första gången se bitar av gameplay och förklarat för oss ungefär hur våra karaktärer skapas och hur de kommer att interagera med spelvärlden. Ser väldigt lovande ut.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.