Star Wars: The Old Republic

Nytt DLC till Star Wars: The Old Republic

Nyhet - PC - tors 20 mars 2014, kl 19.55

Spelar och gillar du fortfarande Star Wars: The Old Republic? I så fall kan vi glädja dig med att det idag utannonserats ett nytt DLC med namnet Galactic Strongholds som kommer släppas till sommaren.

Nytt filmmaterial från The Old Republic

Nyhet - Multi - tis 5 juni 2012, kl 15.27

Ljussablar finnes fortfarande.

Det går bra för The Old Republic

Nyhet - PC - fre 3 februari 2012, kl 03.19

Biowares storsatsning Star Wars: The Old Republic har rönt stor framgång så långt. Med två miljoner sålda exemplar och 1.7 miljoner aktiva spelarkonton sedan släppet i december har både Bioware och Electronic Arts rätt att stolt slå sig för bröstet. Onlinerollspelens herre på täppan, World of Warcraft sålde bara häften så mycket under samma period när det släpptes.

Star Wars: The Old Republic

Recension - PC - ons 1 februari 2012, kl 06.24

Betyg: 4/5
"En naturlig mer storydriven evolution av ett redan vinnande koncept"

Star Wars: The Old Republic får stor uppdatering

Nyhet - PC - tors 12 januari 2012, kl 20.47

Det går inte att undgå succén i Star Wars: The Old Republic, och detta följs föga förvånande upp av stora uppdateringar till spelet.

Ny trailer för Star Wars: The Old Republic

Nyhet - PC - mån 28 november 2011, kl 17.29

Det kommande Star Wars-MMORPG:et av Bioware har fått ännu en trailer. Spelet uppges ha den största utvecklingskostnaden någonsin för ett spel, på över 135 miljoner dollar.

20 december 2011 släpps Star Wars: The Old Republic världen över. Må kraften vara med er.

Intervju med Biowares Hall Hood om Star Wars: The Old Republic

Intervju - PC - tors 20 oktober 2011, kl 18.02

Story och onlinerollspel är vid det här laget lite som olja och vatten, aldrig de tu skola förenas. Men med The Old Republic menar Bioware att de har lyckats. De finns få som är mer insatta i detta än Hall Hood som är senior writer för The Old Republic och vi passar på att fråga ut honom om hur de gjort för att lyckas med det omöjliga.

Releasedatum för ett litet spel vid namn Star Wars: The Old Republic

Nyhet - PC - mån 26 september 2011, kl 22.04

Bioware har nu utannonserat släppdatumet för deras enorma onlinerollspel Star Wars: The Old Republic, och det blir en julrelease för alla som tycker att den tiden på året bäst spenderas framför datorn.

The Old Republic – ny trailer från E3

Nyhet - PC - tis 7 juni 2011, kl 09.22

Med anledning av Electronic Arts presskonferens passade de på att släppa en ny trailer från Biowares kommande onlinerollspel Star Wars: The Old Republic. Trailer är en sex minuter lång kärleksförklaring till oss som älskar Star Wars.

The Old Republic - ny film gällande Trooper-klassen

Nyhet - PC - fre 27 maj 2011, kl 17.46

Idag kom en ny trailer från Biowares kommande onlinerollspel The Old Republic. Filmen visar detaljer gällande klassen Trooper och dess destruktiva egenskaper. Vi har fortfarande inget släppdatum för The Old Republic, men undertecknad har haft det förbeställt i över två år.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.