World of Warcraft: Cataclysm

World of Warcraft tappar spelare

Nyhet - PC - tis 10 maj 2011, kl 12.40

I februari noterade Blizzard en toppnotering på 12 miljoner aktiva spelare efter släppet av Cataclysm-expansionen till World of Warcraft. Sedan dess har man tappat lite mer än en halv miljon spelare, vilket tagit antalet aktiva spelare tillbaka till samma siffror som innan expansionen släpptes.

World of Warcraft: Cataclysm säljer fetma (som kidzen sa på 90-talet)

Nyhet - PC - mån 10 januari 2011, kl 21.19

Efter en månads försäljning så närmar sig Blizzards expansion femmiljonerstrecket. 4,7 miljoner exemplar har sålts vilket är ett nytt rekord när det gäller månadssiffror för ett spel och försäljningssiffran för lanseringsdagen landade på 3,3 miljoner vilket också det är ett nytt rekord. Helt oväntat var det kanske inte.

World of Warcraft: Cataclysm

Recension - PC - tis 21 december 2010, kl 20.49

Betyg: 4/5
"Det är kanske ingen revolution inom genren, men likväl en förbannat episk evolution."

Skillpoint pratar med Cataclysm-utvecklarna

Video - PC - ons 15 december 2010, kl 08.30

Folket bakom den senaste World of Warcraft-expansionen talar ut.

Blizzard släpper specifikationerna för Cataclysm

Nyhet - Multi - ons 20 oktober 2010, kl 21.15

Det är knappt en månad till release av Cataclysm och Blizzard kämpar för närvarande förtvivlat med att fixa de senasta patcharna till World of Warcraft. Tack och lov hinner de i fikapauserna med bragder som att släppa listor på spelets systemkrav.

Introvideon till Cataclysm

Nyhet - PC - sön 17 oktober 2010, kl 22.58

Releasen närmar sig med stormsteg och på tips av Strafer så slänger vi upp introsekvensen till den kommande World of Warcraft-expansionen "Cataclysm" här nedan. Den är fet, det kan till och med jag se, som inte rör mig i MMO-träskmarker. Se och njut här nedan.

Cataclysm släpps den 7:e december

Nyhet - Multi - mån 4 oktober 2010, kl 17.12

Ja, kort och koncist, rubriken säger väl det mesta. Så det är bara att ringa chefen och boka in era semesterveckor, gott folk!

Innehållet i World of Warcraft: Cataclysm Collectors Edition

Nyhet - PC - tis 17 augusti 2010, kl 18.54

När världens största onlinerollspel World of Warcraft expanderas för tredje gången, med planerat släpp någon gång i år, släpps givetvis även en samlarutgåva av expansionen. World of Warcraft: Cataclysm Collector's Edition bjuder ganska exakt på det som väntas, varken mer eller mindre.

Första intryck av World of Warcraft: Cataclysm

Hands-on - PC - mån 16 augusti 2010, kl 09.24

Blizzard måste gnugga sina händer belåtet just nu. World of Warcraft må ha dalat lite i popularitet på sistone, men man är fortfarande störst på den västerländska marknaden. Dessutom har man just släppt det hett efterlängtade StarCraft 2, som precis som väntat gjort fullständig dundersuccé.

World of Warcraft: Cataclysm släpps innan årets slut

Nyhet - PC - fre 6 augusti 2010, kl 23.55

Bobby Kotick, basen för Activision, har nu bekräftat att expansionen Cataclysm till World of Warcraft ska släppas ”senare i år”. Vad det innebär är oklart, men det visar i alla fall att expansionen är på rätt väg.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.