Alucard

Alucards ankomst bekräftad

Nyhet - Multi - fre 7 mars 2014, kl 21.09

Tidigare i veckan kunde vi rapportera om att All Games Beta hade hittat datafiler inuti Castlevania: Lords of Shadow 2 som antydde om ett DLC till spelet med Alucard som huvudperson. Det har nu bekräftats att detta stämmer och DLC:t med titeln "Revelations" kommer att släppas på Xbox Live och PlayStation Network den 25 mars.

Castlevania: Lords of Shadow 2 blir med DLC

Nyhet - Multi - mån 3 mars 2014, kl 21.33

Knappt har nya Castlevania: Lords of Shadow 2 släppts så ryktas det nu om att ett DLC till spelet kan vara på väg och som i sådana fall skulle innehålla Draculas son Alucard som spelbar karaktär. Detta påstår i alla fall All Games Beta som påstår sig funnit detta i datafiler inuti originalspelet.

Castlevania Puzzle: Encore of the Night

Recension - IOS - fre 6 augusti 2010, kl 00.01

Betyg: 2/5
"Ett välgjort pusselspel med rollspelsinslag som tyvärr faller på en oprecis kontroll."

Castlevania: Harmony of Despair släpps idag på Xbox Live Arcade

Nyhet - Xbox 360 - ons 4 augusti 2010, kl 10.30

Idag släpps det lite udda Castlevania: Harmony of Despair på Xbox 360:s nedladdningstjänst. Med stöd för sex spelare i co-op och ett mer arkadaktigt upplägg skiljer sig Harmony of Despair en hel del från vad vi är vana vid när det vankas nya spel i serien. Spelaren ska under tidspress hitta och förgöra en boss på sex olika kartor och vi återser många klassiska karaktärer som Soma Cruz och Alucard i huvudrollerna. 1200 Microsoft Points får du punga ut med om du tycker detta låter som ett spel för dig.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.