Beta

Star Wars Battlefront-betan är öppen en extra dag

Nyhet - Multi - mån 12 oktober 2015, kl 13.29

Ni som inte har hunnit få nog av Star Wars-betan har nu ytterligare en dag på er att ösa på!

DICE skrev:
These additional tests will start on Monday, October 12 and will run thru Tuesday, October 13th, which will add an additional day to the open Beta. These tests are to help us find some extreme scenarios, and that means some players may experience occasional issues such as being kicked from the game or losing connectivity. This is all being done in the name of shoring up our infrastructure before we launch on November 17th.

Call of Duty: Black Ops 3 - BETA

Video - Playstation 4 - mån 24 augusti 2015, kl 08.00

Jag fick tillfälle att dundra omkring lite i Black Ops 3-betan som stod öppen under helgen, så jag passade på att spela in det!

Trailer för Infinite Crisis

Nyhet - PC - fre 14 mars 2014, kl 19.38

Betan för nya free-to-play MOBA:t Infinite Crisis är nu öppen och för den som vill spela är det bara att anmäla sig och sätta igång.

Vi har även en riktigt snygg och cool trailer för spelet.

Öppen beta för Infinite Crisis

Nyhet - PC - mån 3 mars 2014, kl 21.47

DC Comics nya MOBA Infinite Crisis kommer gå in i öppen beta om bara någon vecka, närmare bestämt den 14 mars. Så om du är sugen på att banka på superhjältar som Green Arrow, Aquaman eller varför inte Mecha Superman (!) är detta datumet att boka in i kalendern. Den öppna betan kommer att erbjuda 27 spelbara karaktärer och själva spelet kommer sträcka sig över 52 DC-universum.

NDA-fri beta på Diablo-expansionen Reaper of Souls

Nyhet - Multi - tors 28 november 2013, kl 16.08

Fördelen med en beta utan NDA (Non-Disclosure Agreement) är att alla deltagare fritt kan sprida filmer, bilder och berätta om upplevelserna utan risk för juridiska repressalier från spelutvecklaren. Nackdelen med denna beta på Diablo III expansionen Reaper of Souls är att det bara är personer handplockade av Blizzard som får delta i den istället.

Minecraft: Xbox 360 Edition

Recension - Xbox 360 - fre 11 maj 2012, kl 08.14

Betyg: 4/5
"Det blir vad du gör det till!"

Tera öppnar upp för betatestning

Nyhet - Multi - tors 12 januari 2012, kl 13.58

Det har varit väldigt tyst om Frogsters kommande onlinerollspelsatsning Tera ett tag nu, men den här veckan bryter man tystnaden med att annonsera att det är dags för betatestning. Alla spelare som registrerat sig på Teras hemsida innan fredagen den 13:e har en chans att vinna ett av 1000 beta-pass till den stängda betan.

Blizzard om Diablo 3 beta, konsoler och ny svårighetsgrad

Nyhet - PC - ons 17 augusti 2011, kl 21.26

Blizzard har på Gamescom sagt att man siktar på att snart släppa en öppen beta på Diablo 3. Helst vill man få ut den senast september, just på grund av att man hoppas kunna släppa spelet innan årets slut. Men det finns mycket kvar att arbeta på i spelet och inga löften ges ännu.

Killzone 3 Beta den 25 oktober

Nyhet - Playstation 3 - mån 11 oktober 2010, kl 18.01

Den 25 oktober startar alltså multiplayer-betan för Killzone 3. Det är endast Playstation Plus-medlemmar som laddar ner ett Killzone3-tema den 19 oktober som får tillgång till betan så om du inte är en Plus-prenumerant så är det kanske dags att signa upp!

DC Universe Online skjuts upp

Nyhet - Multi - tis 5 oktober 2010, kl 12.18

Sony hade tänkt släppa DC Universe Online redan nu i slutet av 2010, men har bestämt sig för att skjuta upp släppet till nästa år. Skälet anges vara för att man, i vanlig ordning, vill kunna garantera spelarna bästa möjliga kvalitet.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.