Bioware

Flest klarar Mass Effect 2

Nyhet - Multi - tis 14 augusti 2012, kl 09.40

Under Game Developers Conference (GDC) så har Bioware gått ut med en lista på de spel från Mass Effect och Dragon Age-serierna som spelare klarar av mest. Mass Effect 2 är det som flest har spelat fram till sluttexterna. Anledningen till detta kan vara att flera ville klara av Mass Effect 2 innan det tredje spelet skulle släppas i butik, menar Fernando Melo som arbetar för Bioware och som var den som presenterade uppgifterna.

CoOp-cirkeln Live: Mass Effect 3 del 3 av 3

Video - PC - ons 28 mars 2012, kl 11.04

Den tredje och avslutande delen från när CoOp-cirkeln spelade Mass Effect 3 Live den 24 mars 2012. Vi gör ännu ett tappert försök på silver-nivån.

För att vara med Live och spela eller titta i framtiden besök forumtråden för CoOp-cirkeln för allt det senaste om programmet.

CoOp-cirkeln Live: Mass Effect 3 del 2 av 3

Video - Multi - tis 27 mars 2012, kl 10.53

Den andra delen från när CoOp-cirkeln spelade Mass Effect 3 Live den 24 mars 2012. Denna gång försöker vi oss på vår första silver-utmaning!

För att vara med Live och spela eller titta i framtiden besök forumtråden för CoOp-cirkeln för allt det senaste om programmet.

CoOp-cirkeln Live: Mass Effect 3 del 1 av 3

Video - PC - mån 26 mars 2012, kl 08.18

Den första av tre delar från när CoOp-cirkeln spelade Mass Effect 3 Live den 24 mars 2012. För att vara med Live och spela eller titta i framtiden besök forumtråden för CoOp-cirkeln för allt det senaste om programmet.

Alla avsnitt av CoOp-cirkeln

Maffig lanseringstrailer för Mass Effect 3

Nyhet - Multi - fre 2 mars 2012, kl 21.19

Nu är det inte långt kvar för ett av årets mest efterlängtade stortitlar att nå butikshyllorna - Mass Effect 3. Den 8 mars smäller det när Bioware äntligen avrundar den episka sci-fi-trilogin.

Här är den feta lanseringstrailern.

Mass Effect 3-vinnare trampar (nästan) i klaveret

Nyhet - Multi - tis 28 februari 2012, kl 10.37

De flesta känner nog till att Bioware har skeppat upp ett antal kopior av Mass Effect 3 till rymden (egentligen tog de sig inte så högt upp, men ändå) med hjälp av väderballonger. Varje ballong hade även en GPS-sändare, så att äventyrslystna spelare skulle kunna jaga efter de värdefulla troféerna. En av dessa "hittades" av Michael Davis och Miguel Droz, som hoppades på att tjäna en hacka på det hela.

Det går bra för The Old Republic

Nyhet - PC - fre 3 februari 2012, kl 03.19

Biowares storsatsning Star Wars: The Old Republic har rönt stor framgång så långt. Med två miljoner sålda exemplar och 1.7 miljoner aktiva spelarkonton sedan släppet i december har både Bioware och Electronic Arts rätt att stolt slå sig för bröstet. Onlinerollspelens herre på täppan, World of Warcraft sålde bara häften så mycket under samma period när det släpptes.

Star Wars: The Old Republic

Recension - PC - ons 1 februari 2012, kl 06.24

Betyg: 4/5
"En naturlig mer storydriven evolution av ett redan vinnande koncept"

Första bilden på nytt spel från Bioware

Nyhet - Multi - mån 7 november 2011, kl 23.11

Under VGA-galan i USA brukar en hel del spel presenteras varje år. Varför? För att det är väldigt många tittare som vill få sina åsikter bekräftade genom att se spel få priser. VGA står nämligen för Video Game Awards och utser de bästa spelen som släpps i år. Det viktiga här är att spelutvecklare använder detta fokus från tusentals tittare för att bygga hype om kommande spel och Bioware är ett av företagen som kommer att slänga upp en trailer under galan.

Nytt Alan Wake, MGS: Rising och Bioware-titel på VGA

Nyhet - Multi - tors 3 november 2011, kl 21.44

Traditionsenligt äger tillställningen Spike Video Game Awards snart rum vilket innebär nya utannonseringar och massa spex, det är fallet även detta år.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.