Blizzard

Prova alla hjältar i Heroes of the Storm gratis i helgen

Nyhet - PC - tors 12 januari 2017, kl 23.55

Från fredag 13/1 (kl 19.00) till måndag 16/1 (kl 19.00) är det "Free heroes weekend" i Blizzards team brawler Heroes of the Storm, med samtliga 60 hjältar upplåsta och tillgängliga för spel. Inklusive de senaste tillskotten Varian, Ragnaros och sprillans nya Zul’jin.

Och hej, spelet är gratis så passa på att prova och hitta din favorithjälte bland alla Blizzardfavoriter i The Nexus.

Blizzards Gamescom-konferens sammanfattad

Artikel - Multi - tors 6 augusti 2015, kl 01.12

HEARTHSTONE

The Grand Tournament = ny expansion
Stora hjältar träffas och mäter sin styrka.
Episka hjältar på episka riddjur, exempelvis en murloc som rider på en groda
Introducerar “jousting” som ny spelmekanik
Trailer med glad sång och en papegoja

Heroes of the Storm - Mer om spelet

Artikel - PC - tors 4 juni 2015, kl 08.26

Blizzards senaste alster Heroes of the Storm (HotS) är ett MOBA - eller hero brawler om Blizzard själv får välja - som innefattar en mängd karaktärer från Blizzard-universat. Fler gubbar tillkommer hela tiden, och på detta sätt finns det med största sannolikhet åtminstone en karaktär att relatera till för alla som någon gång pillat på ett av Blizzards storspel.

Blizzard visar upp Crusader-klassen till kommande Reaper of Souls!

Nyhet - PC - ons 12 mars 2014, kl 20.36

Nu är det bannemej inte långt kvar tills Reaper of Souls är här! För oss som redan är sjukt taggade borde inte ytterligare en teaserfilm spela någon större roll. Men det gör det! Denna videosekvens som presenterar den nya klassen Crusader ger mersmak och för undertecknad känns det som en kommande favoritklass.

Hearthstone nu officiellt lanserat

Nyhet - Multi - ons 12 mars 2014, kl 11.05

Under natten till idag avslutade Blizzard den öppna betan man har kört under ett tag för Hearthstone: Heroes of Warcraft. Spelet är nu officiellt släppt för allmänheten och är helt gratis att ladda ned. I framtiden kommer det även gå att spela spelet på en iPad samt Android- och Windows-plattor.

Sluta vänta, in och via länken här!

Diablo III - Patch 2.0, ett förspel till Reaper of Souls

Artikel - PC - fre 7 mars 2014, kl 16.52

Jag har under tre månaders tid varit helt besatt av Diablo III. Igen. Efter att ha råkat se trailern till den kommande expansionen Reaper of Souls beslöt jag mig för att levla upp min barbarian till nivå 60 innan expansionen.

NDA-fri beta på Diablo-expansionen Reaper of Souls

Nyhet - Multi - tors 28 november 2013, kl 16.08

Fördelen med en beta utan NDA (Non-Disclosure Agreement) är att alla deltagare fritt kan sprida filmer, bilder och berätta om upplevelserna utan risk för juridiska repressalier från spelutvecklaren. Nackdelen med denna beta på Diablo III expansionen Reaper of Souls är att det bara är personer handplockade av Blizzard som får delta i den istället.

Blizzard begränsar Diablo 3 och stöter på patrull

Nyhet - PC - ons 13 juni 2012, kl 12.22

Tidigt i morse (under natten) meddelade Blizzard att man för att lösa server- och inloggningsproblemet med Diablo 3 valt att begränsa antal gånger en spelare får starta upp ett spelpass. Den som startat för många spelpass i rad måste på grund av spärren vänta i femton minuter. Tanken är att det här systemet skulle minska belastningen på inloggningsservrarna.

Därför får du Diablo III "gratis"

Krönika - PC - mån 24 oktober 2011, kl 11.08

Under Blizzards stora mässa Blizzcon 2011 som täcker allt om deras stora spelserier – Warcraft, Diablo och Starcraft – avslöjade företaget att de planerar att ge bort deras kommande storspel Diablo III.

Inget Starcraft-mmo inom överskådlig framtid

Nyhet - PC - tors 18 augusti 2011, kl 12.29

Det är nog många som hade hoppats på att det nya onlinerollspel Blizzard jobbar på skulle ta plats i StarCraft-universat. Men de drömmarna kan för tillfället skrotas, då Blizzard nu gått ut och dementerat att något sådant spel skulle vara under utveckling. Orsaken är att man helt enkelt inte har tid och resurser för ännu ett spel.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.