Diablo III

Rösterna bakom Diablo III

Nyhet - Multi - ons 19 mars 2014, kl 19.03

Vi på Skillpoint fortsätter vår hajp över Diablo III och expansionen Reaper of Souls. Och för er som är intresserade av röstskådespeleriet i spelet och själva processen bakom att ge karaktärerna sina röster, har vi här en video som går igenom just det. Vi får också chansen att bekanta oss med röstskådespelarna bakom den nya crusader-klassen.

Blizzard visar upp Crusader-klassen till kommande Reaper of Souls!

Nyhet - PC - ons 12 mars 2014, kl 20.36

Nu är det bannemej inte långt kvar tills Reaper of Souls är här! För oss som redan är sjukt taggade borde inte ytterligare en teaserfilm spela någon större roll. Men det gör det! Denna videosekvens som presenterar den nya klassen Crusader ger mersmak och för undertecknad känns det som en kommande favoritklass.

NDA-fri beta på Diablo-expansionen Reaper of Souls

Nyhet - Multi - tors 28 november 2013, kl 16.08

Fördelen med en beta utan NDA (Non-Disclosure Agreement) är att alla deltagare fritt kan sprida filmer, bilder och berätta om upplevelserna utan risk för juridiska repressalier från spelutvecklaren. Nackdelen med denna beta på Diablo III expansionen Reaper of Souls är att det bara är personer handplockade av Blizzard som får delta i den istället.

Ny trailer från Diablo 3

Nyhet - PC - fre 13 maj 2011, kl 09.47

Blizzard har släppt en ny trailer från hett efterlängtade Diablo 3, vid namn Followers.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.