Facebook

Dead Trigger 2

Recension - Android - tis 15 april 2014, kl 11.32

Betyg: 3/5
"Den bästa zombieskjutaren för mobila enheter just nu!"

Destiny avtäcks på söndag

Nyhet - Multi - ons 13 februari 2013, kl 10.15

Bungies nästa stortitel Destiny kommer att avtäckas på söndag via deras social medier, det vill säga facebook, twitter och google+. Spelet sägs vara ett MMO som kommer släppas på Xbox 360, Playstation 3 och PC. Vissa rykten säger att det även kommer släppas på den nya generationens konsoler som är på G. Den 17 februari får vi alltså lite mer smaskig information.

PS3-hackaren GeoHot får jobb hos Facebook

Nyhet - Multi - ons 29 juni 2011, kl 10.06

Den uppmärksammade hackerfiluren George "GeoHot" Hotz har tagit sitt pick, pack och morgonfrilla och fixat sig ett jobb hos Facebook.

Assassin's Creed-spel till Facebook

Nyhet - Multi - tis 12 oktober 2010, kl 13.04

Project Legacy heter ett Assassin's Creed-baserat Facebok-spel som just har lanserats. I spelet så spelar man för andra sidan, som en rekryt till företaget Abstergo Industries och är därför Templar.

Paradox Interactive släpper egen online-tjänst

Nyhet - PC - lör 21 augusti 2010, kl 21.13

Svenska Paradox Interactive avtäckte under GamesCom en ny onlinetjänst som de kallar Paradox Connect. Förutom att göra det enklare och smidigare att spela deras spel online så ingår även achievements och gamerscore, och en robust integration med andra tjänster som Twitter och Facebook.

Dansa på PS3 i Dance Dance Revolution

Nyhet - Playstation 3 - ons 4 augusti 2010, kl 08.35

Via den populära japanska dansspelserien Dance Dance Revolutions officiella Facebook-sida har Konami avslöjat att en ny del i serien kommer att släppas till Playstation 3. Den 12 augusti kommer det officiella lanseringspartyt att äga rum, såväl på riktigt som på Twitter och Facebook.

Zynga gör lite för att stilla upproret kring Street Racing-nedläggningen

Nyhet - PC - sön 1 augusti 2010, kl 15.53

Succéuföretaget bakom många stora Facebook-spel, bland annat Farmville, Zynga har valt att stänga ner deras spel Street Racing den 2 augusti. Ingen direkt förklaring har getts till varför spelet ska tas ner från Facebook men det står klart att viss kompensation kommer ges till personer som köpt objekt i spelet.

Apple, Sony och Ubisoft intresserade av din personliga Facebook-information

Nyhet - Multi - sön 1 augusti 2010, kl 15.32

När hackern Ron Bowes häromdagen la ut information från 100 miljoner Facebook-profiler som en nedladdningsbar fil via en torrent var det bara information som redan fanns tillgängligt för vem som helst som besöker de olika Facebook-profilerna. Vad som dock är lite mer spännande är vilka som laddat ner filen.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.