handkontroll

Den nya kamouflagekontrollen för skygga spelare

Nyhet - Xbox 360 - mån 19 maj 2014, kl 15.30

Där sitter du i soffan och spelar förnöjt när du helt plötsligt känner dig mycket iakttagen. "Om jag ändå haft snövitt kamouflage på min 360-kontroll" utbrister du förtvivlat. Nu behöver du inte välja mellan att spela ditt favoritspel eller fullständigt smälta in i din närmiljö längre, för Microsoft lanserar följande handkontroll:

Onlive kommer till Ouya

Nyhet - Android - fre 27 juli 2012, kl 23.50

Det är nu officiellt att Ouya kommer att ha stöd för Onlive och alltså kunna streama "hundratals toppspel" om man väljer att tro på Bruce Grove, på Onlive. I dagsläget betyder det här väldigt lite för oss i Sverige då Onlives tjänster endast är tillgängliga i USA, Kanada och Storbritannien.

Släpps Wii U i november?

Nyhet - Wii U - tis 3 april 2012, kl 08.49

I alla fall om man ska tro ett nyhetsbrev som gått ut till medarbetarna i japanska spelkedjan Media Land. Om detta stämmer så ska Nintendos nya konsol lanseras den 18 november i amerika och en vecka senare i Japan. Ryktet säger inget om något datum för Europa, men Satoru Iwata har tidigare sagt att Wii U ska släppas på alla kontinenterna under 2012.

CoOp-cirkeln: Serious Sam The First Encounter

Video - Multi - ons 7 mars 2012, kl 09.22

I säsongens första riktiga avsnitt spelar vi Serious Sam: The First Encounter med Andreas Ljungström som gäst i soffan.

Alla avsnitt hittar du här.
Diskutera CoOp-cirkeln här.
Musik från Demoscene Time Machine.

Sofia testar Playstation Move

Artikel - Playstation 3 - fre 17 september 2010, kl 10.24

Det är svårt att se på Playstation Move-kontrollen utan att göra direkta associationer till sexleksaker. Spelar ingen roll om du är oskuldsfull nunna eller 25 år och uppväxt i Sex & the City-generationen. Eller jo, lite roll spelar det kanske, men den smala, kurvade staven i kombination med den gummiaktiga, småmjuka bollen ovanpå gör tankarna ofrånkomliga.

Microsoft släpper ny kontroll till Xbox 360

Nyhet - Xbox 360 - tis 31 augusti 2010, kl 19.59

Microsoft utvecklar ständigt nya handkontroller, man minns knappt de första som släpptes när Xbox var ny på marknaden, de som gav alla med små händer kramp. Nu gör Microsoft om de nya kontrollerna till Xbox 360, lite snyggare och lite mer bekväma men framförallt kommer de med ett vettigt styrkors den här gången.

Ny FPS-gaming gear till PS3

Nyhet - Playstation 3 - mån 16 augusti 2010, kl 10.17

Varje gång jag försöker skryta med mina framgångar inom FPS-scenen för mina vänner får jag alltid höra att: "Det där skulle jag också kunna åstadkomma ifall jag hade en mus istället för en kontroll". Nu har Splitfish äntligen täppt till truten på dem genom att lansera sin nya "handkontroll" för FPS-spelarna.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.