Konami

Layers of Fear är också det nya P.T.

Nyhet - Multi - mån 12 oktober 2015, kl 13.51

Som vi rapporterade om tidigare är Allison Road under utveckling. Ett spel som på många vis minner om Konamis P.T. och även om det inte rör sig om ett identiskt upplägg så är det där människor valt att lägga sina förväntningar i sorgen efter Konamis idiotbeslut att helt lägga ner Silent Hills.

Det finns fler om budet att snappa upp de svikna fansen. Till exempel Layers of Fear, ett kommande skräckspel till Steam och Xbox One. Där P.T. fokuserade mer på spöken vill Layers of Fear gräva djupare i galenskap och vansinne. Värdig utmanare eller ytterligare ett hastigt och billigt försök att lägga rabarber på våra pengar? Se på trailern och avgör själva!

Skillpoint har provspelat Metal Gear Rising: Revengeance

Nyhet - Playstation 3 - tors 20 september 2012, kl 14.10

Hajpen av Metal Gear Rising: Revengeance har varit enorm och releasen som är satt till den 19 februari nästa år känns väldigt långt bort.Under Tokyo Game Shows första dag fick jag drygt tio minuter med spelet och jag kan inte låta blir att förundras över spelets grafiska dynamik och ljudeffekterna.

Pro Evolution Soccer 2013 är tillbaka med en ny trailer & demo

Nyhet - Multi - tors 6 september 2012, kl 02.43

Spelet lanseras om drygt en månad och nu släpper de ett demo tillsammans med en ny video. PES 2012 sägs enligt Konami själva gå tillbaka till rötterna för serien.

Ny trailer från Metal Gear Solid Snake Eater 3D

Nyhet - Nintendo 3DS - fre 3 juni 2011, kl 11.32

Konami har släppt en ny trailer från Metal Gear Solid Snake Eater 3D och den som orkar titta på hela videon får sig en liten överraskning mot slutet.

Trailer för Metal Gear Solid: Snake Eater till 3DS

Nyhet - Nintendo 3DS - fre 22 oktober 2010, kl 12.16

Vi är många som ser fram emot Nintendos kommande 3D-apparat men visst har det än så länge dykt upp för lite videomaterial gällandes de kommande spelen till formatet? Detta är nåt Kojima Productions och Konami vill ändra på när de nu släpper denna matiga trailer.

Castlevania: Lords of Shadow får släppdatum

Nyhet - Multi - ons 18 augusti 2010, kl 15.15

Den 7 oktober släpps Castlevania: Lords of Shadow till Playstation 3 och Xbox 360. Detta avslöjade Konami på sin presskonferens på spelmässan GamesCom 2010. Dessutom kommer två paket med nedladdningsbart material att släppas strax efter spelet.

Rykte: Nedladdningsbart innehåll till Harmony of Despair avslöjat

Nyhet - Xbox 360 - lör 7 augusti 2010, kl 12.34

Kotaku rapporterar att en användare på Gamefaqs lagt upp bilder och information från ett kommande DLC-paket till Castlevania: Harmony of Despair. Den nya banan som avslöjats går i egyptisk stil, är pyramidformat och befolkas av elaka mumier. Två nya karaktärer presenteras dessutom i form av Julius Belmont från Castlevania: Aria of Sorrow's och Maria Renard, som tidigare medverkat i Devil's Castle Dracula X: Rondo of Blood samt Castlevania: Symphony of the Night.

Castlevania: Harmony of Despair släpps idag på Xbox Live Arcade

Nyhet - Xbox 360 - ons 4 augusti 2010, kl 10.30

Idag släpps det lite udda Castlevania: Harmony of Despair på Xbox 360:s nedladdningstjänst. Med stöd för sex spelare i co-op och ett mer arkadaktigt upplägg skiljer sig Harmony of Despair en hel del från vad vi är vana vid när det vankas nya spel i serien. Spelaren ska under tidspress hitta och förgöra en boss på sex olika kartor och vi återser många klassiska karaktärer som Soma Cruz och Alucard i huvudrollerna. 1200 Microsoft Points får du punga ut med om du tycker detta låter som ett spel för dig.

Dansa på PS3 i Dance Dance Revolution

Nyhet - Playstation 3 - ons 4 augusti 2010, kl 08.35

Via den populära japanska dansspelserien Dance Dance Revolutions officiella Facebook-sida har Konami avslöjat att en ny del i serien kommer att släppas till Playstation 3. Den 12 augusti kommer det officiella lanseringspartyt att äga rum, såväl på riktigt som på Twitter och Facebook.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.