Link

Hyrule Warriors Legends har bara 3D i nyare enheter

Nyhet - Nintendo 3DS - tors 24 september 2015, kl 12.40

När New 3DS XL släpptes blev vi varse att vissa spel inte skulle kunna fungera med äldre versioner av 3DS, som till exempel Xenoblade Chronicles 3D som alltså krävde att vi spelade det på just de nyare iterationerna av 3DS. Trots att detta inte än har blivit standard tornar orosmolnen upp i horisonten och nästa spel att rikta in sig på de nyare konsolerna är Hyrule Warriors Legends.

Det handlar däremot inte om fullständig New 3DS-exklusivitet. Spelet skall gå att spela även på äldre 3DS-maskiner, fast då endast i 2D.

Reklamfilm för Zelda: A Link Between Worlds

Nyhet - Nintendo 3DS - tis 12 november 2013, kl 11.25

Kommande Zelda-titeln för Nintendo 3DS har fått en reklamfilm. Vi ser Link som mänsklig som krälar platt efter väggarna - precis som i spelet.

Kan du bärga dig? The Legend of Zelda: A Link Between Worlds släpps i Europa 22 november 2013.

13 minuter gameplay från A Link to the Past 2

Nyhet - Nintendo 3DS - tors 18 april 2013, kl 19.50

Här är ännu mer gameplay från Nintendos nyaste Zelda-spel till 3DS! Vad tycker ni?

Fet trailer för Wind Waker-uppföljaren som inte finns

Nyhet - Multi - mån 30 januari 2012, kl 16.49

Många fans till The Legend of Zelda vill se en uppföljare till Wind Waker. Animatören Joel Furtado är en av dem, men han tog sin önskan ett steg längre. Han skapade en trailer för spelet, The Legend of Zelda: The Lost Oracle som alltså inte existerar. När man ser den önskar man trots vetskapen av dess härkomst att den vore äkta.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Recension - Wii - fre 2 december 2011, kl 09.46

Betyg: 5/5
"Ett sagolikt äventyr"

Gratisspelet Zelda: Four Swords ute nu

Nyhet - Multi - ons 28 september 2011, kl 09.33

Nu är The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition uppe för gratis nedladdning via DSiWare för DSi, DSi XL och 3DS. Spelets släpptes ursprungligen tillsammans med GBA-versionen av A Link to the Past men kommer här nu i en omgjord upplaga som också innehåller ett enspelarläge samt nya banor.

Historisk jubileumsfilm för Zelda och ny Skyward Sword-trailer

Nyhet - Multi - tis 13 september 2011, kl 12.16

Nintendo bjussar på en nostalgisk film som förmodligen gör alla Zelda-fans knäsvaga där ute. Och den avslutande Skyward Sword-trailern gör förmodligen knappast saken sämre.

Datum och info för Zelda: Four Swords till DS och 3DS

Nyhet - Multi - tis 13 september 2011, kl 11.20

Nintendo har gått ut med släppdatum och information om The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition. Det är en omgjord version av spelet som en gång släpptes som en bonus tillsammans med Gameboy Advance-varianten av A Link to the Past, och kommer innehålla nya banor och ett spelläge för den ensamme spelaren utöver det lokala multiplayer-läget.

Ny trailer för Skyward Sword

Nyhet - Wii - tors 21 juli 2011, kl 09.37

Nintendo har släppt en ny trailer för The Legend of Zelda: Skyward Sword som visats upp under nördmässan Comic-Con. Eller ja, ny och ny. Den senaste filmen blandar gammalt med nytt material från spelet så helt purfärskt är den inte men likväl en rätt så maffig trailer som ger en bra bild av vad vi kan förvänta oss av nästa Zelda-lir. Skyward Sword ska släppas i slutet på året är det sagt.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Recension - Nintendo 3DS - fre 17 juni 2011, kl 10.23

Betyg: 5/5
"Lika magiskt nu som då"
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.