Mario

Så sopar du banan med motståndarna i Mario Kart 7

Artikel - Nintendo 3DS - ons 5 mars 2014, kl 10.00

Med Mario Kart 8 runt hörnet är det lämpligt att öva upp sig i föregångarna, mer specifikt Mario Kart 7 på Nintendo 3DS. Alla kart-spel blir ju trista i längden om det är så att man alltid förlorar. Jag har samlat ihop lite tips och tricks jag lärt mig genom spelets gång som kan underlätta och komma ett steg närmare segern.

Releasedatum för Mario Kart 8

Nyhet - Wii U - tors 30 januari 2014, kl 12.56

Snart kan man äntligen sladda loss i kommande Mario Kart-delen. Senaste Mario Kart på stationär konsol vi sett är Mario Kart Wii, som kom 2008.

Men nu är det alltså bekräftat att Mario Kart 8 släpps världen över i maj 2014.

Teasertrailer för Mario Party: Island Tour

Nyhet - Nintendo 3DS - mån 4 november 2013, kl 11.33

För den som aldrig vill att partyt ska ta slut, iallafall med Mario, kan se fram emot Mario Party: Island Tour till Nintendo 3DS. Upp till fyra kompisar kan spela på en kassett, vilket är välkommet då Mario Party alltid varit väldigt multiplayer-fokuserat. Kommer du kasta tärningen i Mario Party: Island Tour?

Spelet uppges släppas i Europa tidigt 2014.

Super Mario Bros. 3 kommer till Wii U och 3DS

Nyhet - Wii U - mån 4 november 2013, kl 08.01

Nintendo har bekräftat att den tredje delen i Mario-serien, som många med rätta håller som ett av NES-erans ljusaste ögonblick, kommer att släppas på Virtual Console till Wii U och 3DS. De som inte orkade klara hela spelet i en sittning har således anledning att gå tillbaka till den här pärlan i och med att man nu kommer kunna spara när som helst.

Luigi’s Mansion: Dark Moon

Förtitt - Nintendo 3DS - tors 15 november 2012, kl 09.16

Det är inte lätt att vara bror till världens mest berömda rörmokare. Medan Mario vaxar mustaschen och strålar sig i stjärnglansen från galaxens brinnande gasklot får stackars Luigi göra sitt bästa för att hålla de italienska nerverna i schack när Nintendo 3DS blir hemsökt.

New Super Mario Bros 2

Recension - Nintendo 3DS - ons 22 augusti 2012, kl 18.17


"Lite fattigt på nya idéer men trots det en oerhört välkomponerad plattformare"

430.000 sålda New Super Mario Bros 2 på två dagar

Nyhet - Nintendo 3DS - tis 31 juli 2012, kl 13.54

Rörmokarens nya spel närmar sig en halv miljon sålda exemplar under de första dagarna i Japan. Hur spelet kommer mottas i Europa återstår att se den 17 augusti, då New Super Mario Bros 2 släpps.

Förutom det så har Nintendo 3DS XL sålt 192.000 exemplar under samma tidsperiod.

Skillpod - Flashspelstortyr, sommarschema och Nintendoinnovation

Podradio - Skillpod - tors 21 juni 2012, kl 11.47

Skillpod fortsätter lyfta fram några av de mest omdiskuterade delarna på sajten. Gustav och Berg får i detta avsnitt sällskap av Andreas Ljungström när det pratas om allt från överjävliga spel i flashspelsturneringen till en fortsatt diskussion angående den negativa ton som tagits mot Nintendo den senaste tiden. Avsnittet behandlar i vanlig ordning vad som hänt på sajten sedan sist, vad som är på gång den närmaste tiden och avslutas med en diskussion om innovation och Nintendo.

Neddladdningslänk!

Länkar


Mario Tennis Open

Recension - Nintendo 3DS - tors 31 maj 2012, kl 07.46


"Från smash till lobb"

Ny trailer på Mario Party 9

Nyhet - Wii - tis 24 januari 2012, kl 20.53

Nintendo har släppt en ny trailer för Mario Party 9. Det ser ju kul ut. Om man gillar partyspel så klart. Bland annat får man se flera av de minispel som kommer ingå, samt ett nytt fordon som alla karaktärerna trängs i på brädet.

Spelet släpps den 2 mars till Wii.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.