Online

De bästa källorna för all things Dreamcast

Artikel - Retro - tis 24 november 2015, kl 08.00

Jag besöker dagligen ett antal sidor som är antingen delvis eller fullständigt dedikerade åt Dreamcast. Tro det eller ej så finns och frodas sådana fortfarande! Här följer en liten redovisning av favvoställena.


______________________________________________________________________________________________

Grand Theft Auto Online 1.05

Nyhet - Multi - tis 5 november 2013, kl 20.49

Onlineläget för det omåttligt populära Grand Theft Auto 5 har till mångas förtret uppfört sig ganska besynnerligt. Till exempel kom det in rapporter på spelare som blivit av med en massa speltid på grund av en ostabil molnspartjänst. Dagens uppdatering, 1.05, ska fixa detta - men den innehåller inte den utlovade ursäkten på 500 000 dollar i in-game valuta.

Inget onlinespelande mellan amerikaner och européer i MH3U

Nyhet - Multi - fre 8 februari 2013, kl 14.33

Japp, ni läste rätt. Monster Hunter 3: Ultimate kommer vara regionslåst på så sätt att man inte kommer kunna spela online med personer från andra kontinenter än sin egen. Så har du en polare som sitter i USA eller Japan så kan ni inte leka tillsammans.

Monster Hunter 3: Ultimate släpps den 22 mars till Wii U och 3DS i Sverige.

Rollspelens Rötter - Del 5: Socialt och Massivt

Artikel - Multi - fre 11 januari 2013, kl 09.12

Det är en allmänt känd sanning att de massiva onlinerollspelen har sitt ursprung i de så kallade Multi User Dungeon-spelen, även kallade MUD. Men MUD-spelen i sig hade inte samma ursprung som de tidiga rollspelen i dungeoncrawlers som Rouge, utan härstammar direkt från textbaserade äventyrsspel.

Online-kampanjen i Halo 4 lär bli massiv

Nyhet - Xbox 360 - mån 4 juni 2012, kl 16.23

Onlinekampanjläget i Halo 4, kallad Spartan Ops, kan komma att löpa över flera år. Allt enligt spelets Development director Frankie O'Connor.

Innehåller Resident Evil 6 co-op-läge för sex spelare?

Nyhet - Multi - mån 23 januari 2012, kl 10.40

För några dagar sedan avslöjade Capcom att ett sjätte Resident Evil-spel är på ingång. Så mycket information om själva spelet fick vi inte, förutom det som gick att utläsa genom trailern.

4223 januari, 2012 - 09:45

Din guide till eShop

Artikel - Nintendo 3DS - tis 14 juni 2011, kl 08.00

Det var en stor besvikelse för många, inklusive undertecknad, när Nintendo avslöjade att 3DS onlinetjänst med tillhörande spel blev kraftigt försenad. En annonserad maj-release blev senare till en juni-release men till slut så anlände den - eShop. Frågan är om det varit värt all väntan?

Sega Rally går Online

Nyhet - Multi - tis 1 februari 2011, kl 11.40

Sega meddelade alldeles nyss att en ny del i Sega Rally-serien är under utveckling. Det är fokus på online-arkadrally och därmed har spelet helt enkelt fått titeln Sega Rally Online Arcade.

Öppen beta för svenska Dynastica

Nyhet - PC - ons 1 september 2010, kl 14.16

Den lilla svenska speltudion Straycat Studios öppnar idag upp dörrarna till sitt onlinestrategilir Dynastica. Upp till femtio spelare möts simultant i realtid och kämpar om världsherraväldet i en 1-2 månadsperiod.

Ny matig trailer från Final Fantasy XIV

Nyhet - Multi - fre 27 augusti 2010, kl 14.36

Den nya trailern visar, med finstämd sång i bakgrunden, upp många av de miljöer och karaktärer man kommer stöta på i Square Enix's kommande MMO. Den innehåller givetvis också ett par strider och ett knippe coola mellansekvenser.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.