podcast

Skräckpoddar

Artikel - Multi - tors 27 oktober 2016, kl 08.48

En tråkig tågresa, en sömnlös natt, ett grindställe i ett rollspel, disken, ett bad... Det finns gott om tillfällen då en podcast sitter fint. Veckan till ära har vi här tagit fram en lista över ett antal poddar med läskiga förtecken. Allt från lite obehagliga anekdoter från privatpersoner till långkörare av författare. Det är dags att ta fram prenumerationsfliken i din favoritpoddapp!

Mörka Själar

Artikel - Multi - ons 4 maj 2016, kl 07.44

Är det något From Softwares spel behöver så är det samtal kring sig. Ofta är berättelsen så otydlig att väldigt få förstår särskilt mycket alls, mer än att det vore bra att döda sådant som attackerar en. Där det finns en tröskel av dold kunskap, en mur mellan de som redan är djupt inne i spelens förunderliga värld och de som nyfiket kikar in för första gången, träder nu Mörka Själar fram.

Ludere Simul - The Walking Dead: S02E01

Podradio - Skillpod - tis 7 januari 2014, kl 09.26

Ludere Simul tar pulsen på den första episoden av The Walking Deads andra säsong. Nya avsnitt kommer att lanseras i samband med att episoderna dyker upp. Häng gärna med och kommentera. Vilka val gjorde du och vilka konsekvenser fick det? I panelen har vi Lars Jensen, Gustav Granlund och Andreas Ljungström.

Avsnittet innehåller spoilers! Spela igenom episoden innan du lyssnar!

Nedladdningslänk!


Säsongspremiär av Radio Speltorsk!

Nyhet - Multi - tors 11 april 2013, kl 08.23

Vi på Skillpoint gillar speltorskarna. Konstigt vore det annars eftersom de två programvärdarna faktiskt figurerar här på sidan i egenskap av redaktör och chefredaktör. Sen ska vi ärlighetens namn säga att podden är ganska bra också.

Julkalender 2012 - Lucka 3: Skillpod - rimstuga

Podradio - Skillpod - mån 3 december 2012, kl 08.43

Vinn Need for Speed: Most Wanted, till Playstation 3, när Andreas och Tobias rimmar om spel. Skicka svaren till tavling@skillpoint.se senast julafton.

Till julkalendern ->


Du missar väl inte våra unika poddar?

Artikel - Multi - ons 24 oktober 2012, kl 08.43

Vi har fått flera förfrågningar om att sortera upp Skillpods olika skepnader för enklare navigering och givetvis tar vi åt oss av kritiken!

Säsongspremiär för Radio Speltorsk, kanske för sista gången?

Nyhet - Multi - tors 27 september 2012, kl 13.18

Vi vill givetvis passa på att uppmärksamma alla fina Skillpoint-läsare om att Radio Speltorsk drar igång sin allra sista säsong någonsin idag. Så här skriver dem om premiäravsnittet för säsongen.

Indieklubben #2 - Time Fcuk

Podradio - Skillpod - tis 28 februari 2012, kl 09.12

Efter en lång rad inställda inspelningstillfällen och idel förseningar är äntligen Indieklubben tillbaka! I det andra avsnittet är det Andreas Ljungström och Gustav Granlund som tar pulsen på Edmund McMillens pusselplattformare Time Fcuk från 2009.

Till nästa gång spelar vi Jonatan "Cactus" Söderströms Norrland (ladda ner här), häng med oss då!


Skillpod - Starpod #3

Podradio - Skillpod - sön 26 februari 2012, kl 21.09

Ämnen:
* Hype suger
* Mina favoritkaraktärer

Nedladdningslänk!


Skillpod - Starpod #1

Podradio - Skillpod - tors 23 februari 2012, kl 09.02

Starfighter återuppväcker Skillpod och delger sina egna tankar i detta första avsnitt av Starpod. Glöm inte att svara på den ytterst intima frågan som dyker upp i slutet! Av er som gissar rätt kommer vi lotta fram en vinnare som får en... en frukt...

Ämnen:
* Story suger
* Jag bor i Silent Hill
* Välj den onda sidan

Nedladdningslänk!


Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.