podradio

Mörka Själar

Artikel - Multi - ons 4 maj 2016, kl 07.44

Är det något From Softwares spel behöver så är det samtal kring sig. Ofta är berättelsen så otydlig att väldigt få förstår särskilt mycket alls, mer än att det vore bra att döda sådant som attackerar en. Där det finns en tröskel av dold kunskap, en mur mellan de som redan är djupt inne i spelens förunderliga värld och de som nyfiket kikar in för första gången, träder nu Mörka Själar fram.

Ludere Simul - The Walking Dead: S02E01

Podradio - Skillpod - tis 7 januari 2014, kl 09.26

Ludere Simul tar pulsen på den första episoden av The Walking Deads andra säsong. Nya avsnitt kommer att lanseras i samband med att episoderna dyker upp. Häng gärna med och kommentera. Vilka val gjorde du och vilka konsekvenser fick det? I panelen har vi Lars Jensen, Gustav Granlund och Andreas Ljungström.

Avsnittet innehåller spoilers! Spela igenom episoden innan du lyssnar!

Nedladdningslänk!


Säsongspremiär av Radio Speltorsk!

Nyhet - Multi - tors 11 april 2013, kl 08.23

Vi på Skillpoint gillar speltorskarna. Konstigt vore det annars eftersom de två programvärdarna faktiskt figurerar här på sidan i egenskap av redaktör och chefredaktör. Sen ska vi ärlighetens namn säga att podden är ganska bra också.

Julkalender 2012 - Lucka 3: Skillpod - rimstuga

Podradio - Skillpod - mån 3 december 2012, kl 08.43

Vinn Need for Speed: Most Wanted, till Playstation 3, när Andreas och Tobias rimmar om spel. Skicka svaren till tavling@skillpoint.se senast julafton.

Till julkalendern ->


Du missar väl inte våra unika poddar?

Artikel - Multi - ons 24 oktober 2012, kl 08.43

Vi har fått flera förfrågningar om att sortera upp Skillpods olika skepnader för enklare navigering och givetvis tar vi åt oss av kritiken!

Säsongspremiär för Radio Speltorsk, kanske för sista gången?

Nyhet - Multi - tors 27 september 2012, kl 13.18

Vi vill givetvis passa på att uppmärksamma alla fina Skillpoint-läsare om att Radio Speltorsk drar igång sin allra sista säsong någonsin idag. Så här skriver dem om premiäravsnittet för säsongen.

Säsongspremiär av Radio Speltorsk!

Nyhet - Multi - tors 16 februari 2012, kl 09.07

Efter ett långt uppehåll är äntligen en av Sveriges äldsta poddar om spel tillbaka! Med tanke på att både vår käre chefredaktör Sebastian och jag själv håller i det hela vill vi gärna uppmärksamma er på detta såklart.

Spelberget numera en del av Skillpoint!

Nyhet - Multi - mån 9 januari 2012, kl 10.22

Skillpoint utökar podradio-avdelningen med ytterligare en podcast som alla borde lyssna på. Alla har vi väl ett berg med spel som vi inte klarat eller gett den tid de förtjänar? Spelberget består av Ella Källman, Starfighter Johansson (skribent på Skillpoint!) och Linnea Hummel (också skribent på Skillpoint!), som varannan vecka pratar om hur det går i bestigningen av just dessa berg.

Säsongspremiär av Radio Speltorsk

Nyhet - Multi - mån 5 september 2011, kl 08.04

Radio Speltorsk är äntligen tillbaka efter sommaruppehållet och inget är sig likt. Publiceringsdagen torsdag har nämligen fått sällskap av måndag, tisdag och onsdag! Ja, du läste rätt. Radio Speltorsk kommer numera dyka upp fyra gånger i veckan, måndag till torsdag.

Skillpod 012 - Julminnen

Podradio - Skillpod - mån 20 december 2010, kl 12.44

Julafton nalkas och vår panel blir sentimentala i årets sista avsnitt. Under själva diskussionen verkar det dock vara svårt att hålla sig till ämnet och både Andreas Berg, Lars Jensen och Anders Brunlöf tappar allt som oftast fokus, men är glada ändå.


Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.