Radio Speltorsk

Säsongspremiär av Radio Speltorsk!

Nyhet - Multi - tors 11 april 2013, kl 08.23

Vi på Skillpoint gillar speltorskarna. Konstigt vore det annars eftersom de två programvärdarna faktiskt figurerar här på sidan i egenskap av redaktör och chefredaktör. Sen ska vi ärlighetens namn säga att podden är ganska bra också.

Säsongspremiär för Radio Speltorsk, kanske för sista gången?

Nyhet - Multi - tors 27 september 2012, kl 13.18

Vi vill givetvis passa på att uppmärksamma alla fina Skillpoint-läsare om att Radio Speltorsk drar igång sin allra sista säsong någonsin idag. Så här skriver dem om premiäravsnittet för säsongen.

Lär känna Skillpoints Andreas Ljungström

Podradio - Skillpod - fre 6 juli 2012, kl 14.40

I podcastserien Lär känna Skillpoints... tittar vi närmare på människorna som utgör Skillpoint.se. Det kan röra sig om allt från redaktionsmedlemmar till forumtroll.

I detta avsnittet samtalar jag med Skillpoints redaktionsmedlem Andreas Ljungström om bland annat podradio, familjeliv och ilska. Har du frågor till Andreas som inte tas upp i avsnittet är du varmt välkommen att kommentera avsnittet med dessa!

Vill du prata med mig om dig själv kan du skicka ett mail till andreas punkt berg at skillpoint.se eller ett PM här på Skillpoint till mig, Andreas Berg.

Andreas sjunger!

Intro/outro är Cool Vibes av Kevin MacLeod (incompetech.com)


Säsongspremiär av Radio Speltorsk

Nyhet - Multi - mån 5 september 2011, kl 08.04

Radio Speltorsk är äntligen tillbaka efter sommaruppehållet och inget är sig likt. Publiceringsdagen torsdag har nämligen fått sällskap av måndag, tisdag och onsdag! Ja, du läste rätt. Radio Speltorsk kommer numera dyka upp fyra gånger i veckan, måndag till torsdag.

Radio Speltorsk: Avsnitt 110 - Deus Ex-special

Nyhet - Multi - tors 24 februari 2011, kl 20.06

I den utlovade Deus Ex-specialen saknas för första gången Andreas i uppställningen, men Sebastian kompenserar med två rutinerade pc-rävar – Mats Nylund och Lars Jensen. Tillsammans begraver de sig djupt i Deus Ex-spelens rika historia och de avtryck spelen lämnat på mediet.

Veckans avsnitt av Radio Speltorsk

Nyhet - Multi - tors 9 september 2010, kl 09.01

Denna vecka är det dags för Fredrik ”Ludde” Lundblad att göra debut i Radio Speltorsk. Mannen bakom de galna videobloggarna på Svampriket.se blottar sig nu även verbalt inför vår storm av lyssnarfrågor. Annars pratas det föga förvånande ganska mycket om Metroid: Other M men Ludde bjuder också på ett försvarstal för Mafia II och avslöjar storheten i licensspelet Toy Story 3.

Veckans avsnitt av Radio Speltorsk

Nyhet - Multi - tors 2 september 2010, kl 11.33

I säsongspremiären får vi besök av Lars Jensen och det snackas bland annat om spelsajten Skillpoint och Spelradions nedläggning. Spelintrycken består av Singularity, Starcraft II, Mafia 2, Lara Croft and the Guardian of Light, Puzzle Agent med flera och veckans speltips Civilization Revolution till Iphone.

Radio Speltorsk - Sommarlovsprogram #7

Nyhet - Multi - tors 26 augusti 2010, kl 20.32

Efter många fantastiska sommarlovsprogram har vi kommit fram till det allra sista för den här gången. Niklas Storm byter hemsidenamn oftare än vad jag byter kalsonger men just nu kallas hans tillhåll Megastorm.se. I sitt egna avsnitt pratas det öppenhjärtligt och personligt om spelintresset, bloggar och att vara spelande bonuspappa.

Radio Speltorsk rapporterar från GamesCom

Nyhet - Multi - tors 19 augusti 2010, kl 23.39

Eller ja, nu är ju både Sofia och Sebastian skribenter här på Skillpoint så vi kan lika gärna säga att det är Skillpoints egna inslag. Hörde du det Lars?

Många coola spel avhandlas.

Veckans avsnitt av Radio Speltorsk

Nyhet - Multi - tors 12 augusti 2010, kl 09.58

Jag och Sebastian är inte bara skribent och redaktör på Sveriges fetaste spelsajt, vi driver dessutom Sveriges mysigaste spelpodcast - Radio Speltorsk. Så fortsättningsvis kommer vi här på Skillpoint göra er uppmärksamma på när ett nytt avsnitt släpps.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.