Super mario

Mario Kart 8-gänget rejsar loss i ny trailer

Nyhet - Wii U - ons 30 april 2014, kl 18.15

Super Mario och hans vänner (eller fiender) syns här i den nya trailern i det kommande Mario Kart till Wii U. Här syns bland annat en guldig Peach och Baby Rosalina.

Charles Martinet till Retrospelsmässan

Nyhet - Retro - tors 24 april 2014, kl 10.23

Charles Martinet, mer känd som röstskådespelaren till Super Mario, kommer vara på plats på årets Retrospelsmässa i Göteborg. Det blir första gången Martinet besöker Sverige, och fansen kommer få chans att träffa honom, ta bilder och kanske höra ett och annat "It's a me, Mario!"

Så sopar du banan med motståndarna i Mario Kart 7

Artikel - Nintendo 3DS - ons 5 mars 2014, kl 10.00

Med Mario Kart 8 runt hörnet är det lämpligt att öva upp sig i föregångarna, mer specifikt Mario Kart 7 på Nintendo 3DS. Alla kart-spel blir ju trista i längden om det är så att man alltid förlorar. Jag har samlat ihop lite tips och tricks jag lärt mig genom spelets gång som kan underlätta och komma ett steg närmare segern.

Releasedatum för Mario Kart 8

Nyhet - Wii U - tors 30 januari 2014, kl 12.56

Snart kan man äntligen sladda loss i kommande Mario Kart-delen. Senaste Mario Kart på stationär konsol vi sett är Mario Kart Wii, som kom 2008.

Men nu är det alltså bekräftat att Mario Kart 8 släpps världen över i maj 2014.

Inget mer fusk i Mario Kart 7

Nyhet - Nintendo 3DS - tis 15 maj 2012, kl 11.53

Mario Kart 7 har innehållit en del buggar som bland annat gjort att man kunnat åka ner i olika hål och bli upplyft av Lakitu halva banan före alla andra. Vid onlinespel framför allt har detta varit förödande för ärliga spelare. Men nu har Nintendo släppt en uppdatering i Nintendo E-shop som gör att dessa oschyssta genvägar tagits bort.

Nya bilder från Super Mario 3D Land till 3DS

Nyhet - Nintendo 3DS - ons 14 september 2011, kl 17.30

Nintendo visar upp nya bilder från det kommande stortiteln med Mario i huvudrollen - Super Mario 3D Land. Flera olika teman och dräkter känns igen från tidigare spel, men det verkar ändå variationsrikt och spännande med nya inslag.

Spelet kommer släppas på 3DS i Sverige den 18 november.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.