Twitter

Activision fiskar billig uppmärksamhet

Nyhet - Multi - mån 5 oktober 2015, kl 14.34

Avctivision bytte nyligen namn på sitt Call of Duty-twitterkonto (till "Current Events Aggregate") och postade tweets framtagna att påminna om nyhetskonton och rapporterade om en terroristattack i Singapore.


Detta för att göra Call of Duty till en snackis. Osmakligt är bara förnamnet.

Flappy Bird finns inte längre i App Store eller Google Play

Nyhet - Multi - mån 10 februari 2014, kl 15.31

Dong Nguyen, skaparen av Flappy Bird, har tagit ner sin megahit eftersom att hans liv vändes upp och ned av all uppmärksamhet och alla pengar (hur låter 50 000 dollar om dagen?). Reaktionen lät inte vänta på sig. På Twitter tornade stormen upp och desperata småbarn och tokfransar skickade obehagligheter till Nguyen. Skillpoint har tagit screenshot:

Destiny avtäcks på söndag

Nyhet - Multi - ons 13 februari 2013, kl 10.15

Bungies nästa stortitel Destiny kommer att avtäckas på söndag via deras social medier, det vill säga facebook, twitter och google+. Spelet sägs vara ett MMO som kommer släppas på Xbox 360, Playstation 3 och PC. Vissa rykten säger att det även kommer släppas på den nya generationens konsoler som är på G. Den 17 februari får vi alltså lite mer smaskig information.

Kurt Sutter vill göra spel av Sons of Anarchy

Nyhet - Multi - tors 10 maj 2012, kl 15.24

Skaparen av tv-serien Sons of Anarchy, Kurt Sutter, hade planerat att göra ett browserspel baserat på motorcykel-serien. Men nu meddelar han via Twitter att det istället finns planer på att göra ett konsolspel.

Paradox Interactive släpper egen online-tjänst

Nyhet - PC - lör 21 augusti 2010, kl 21.13

Svenska Paradox Interactive avtäckte under GamesCom en ny onlinetjänst som de kallar Paradox Connect. Förutom att göra det enklare och smidigare att spela deras spel online så ingår även achievements och gamerscore, och en robust integration med andra tjänster som Twitter och Facebook.

Dansa på PS3 i Dance Dance Revolution

Nyhet - Playstation 3 - ons 4 augusti 2010, kl 08.35

Via den populära japanska dansspelserien Dance Dance Revolutions officiella Facebook-sida har Konami avslöjat att en ny del i serien kommer att släppas till Playstation 3. Den 12 augusti kommer det officiella lanseringspartyt att äga rum, såväl på riktigt som på Twitter och Facebook.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.