Xbox One

Layers of Fear är också det nya P.T.

Nyhet - Multi - mån 12 oktober 2015, kl 13.51

Som vi rapporterade om tidigare är Allison Road under utveckling. Ett spel som på många vis minner om Konamis P.T. och även om det inte rör sig om ett identiskt upplägg så är det där människor valt att lägga sina förväntningar i sorgen efter Konamis idiotbeslut att helt lägga ner Silent Hills.

Det finns fler om budet att snappa upp de svikna fansen. Till exempel Layers of Fear, ett kommande skräckspel till Steam och Xbox One. Där P.T. fokuserade mer på spöken vill Layers of Fear gräva djupare i galenskap och vansinne. Värdig utmanare eller ytterligare ett hastigt och billigt försök att lägga rabarber på våra pengar? Se på trailern och avgör själva!

Saber Rider kickstartas

Nyhet - Multi - fre 25 september 2015, kl 08.05

Minns ni den eminenta tecknade serien Saber Rider and the Star Sheriffs från 1987? Team Saber Rider har köpt licensen för att få göra en 16-bitars run-and-gun baserat på serien och siktar på att släppa det till PC, Mac, Linux, 3DS, Dreamcast och PC Engine. Ni läste rätt. PC Engine. De har även med som stretch goals att släppa spelet på Wii U och Super Nintendo. Det doftar så starkt retro av den här kombinationen att det bara inte går att låta bli - mot Kickstarter!

Crytek tycker 8GB i RAM är åt skogen för lite

Nyhet - Multi - mån 19 maj 2014, kl 15.44

Crytek, som älskar att tänja på gränserna för vad som är möjligt att pressa ut ur hårdvara, har kikat på specsen för Playstation 4 och Xbox One och är inte direkt imponerade över det faktum att de båda ligger och filar på åtta gigabyte i RAM-minne.

Systemuppdatering för Xbox One i maj fokuserar på ljudet

Nyhet - Playstation 4 - tis 6 maj 2014, kl 05.20

Maj månad har precis dragit igång och för varje dag som går tar vi ett steg närmare både E3 och Gamescom. Denna månad är även då Microsoft kommer släppa en ny systemuppdatering till Xbox One, precis som Sony precis gjort med sin PS4.

Xbox One "släpps i Sverige" i september

Nyhet - Xbox One - ons 19 mars 2014, kl 23.15

Nu har Microsoft äntligen gått ut med ett släppdatum, eller i alla fall en släpperiod, för de länder (inklusive Sverige) som inte fick ta del av Xbox One på ursprungsreleasen. Dock kommer det dröja ända tills i september innan konsolen är tillgänglig överallt.

Xbox One till Sverige först 2014

Nyhet - Multi - ons 14 augusti 2013, kl 23.16

Microsoft har tidigare sagt sig släppa Xbox One i november i år, men nu får vissa länder, inklusive Sverige, vänta tills 2014.

"We remain committed to launching Xbox One in Belgium, Denmark, Finland, Netherlands, Norway, Russia, Sweden, Switzerland, as soon as possible in 2014."

Du kan läsa hela lanseringsplanen här.

Microsoft vänder igen - Kinect inte längre obligatorisk

Nyhet - Multi - tis 13 augusti 2013, kl 14.27

Microsoft har ända tills nu uttalat sig om den medföljande Kinect-kameran till Xbox One. För att konsolen ska fungera måste Kinect vara ikopplad hela tiden. Nu visar det sig att Kinect inte alls behöver vara obligatorisk för konsolens funktioner. Spelare kan helt och hållet stänga av alla funktioner för Kinecten trots att sladden sitter i.

Xbox One-specifikationer

Nyhet - Multi - ons 22 maj 2013, kl 12.02

Så här ser specifikationerna på den nya konsolen ut:

Xbox One begränsar eventuellt begagnatmarknaden

Nyhet - Multi - ons 22 maj 2013, kl 11.48

Nattens avslöjande om Xbox One har snabbt väckt en hel del frågor. Inte minst angående Microsofts inställning till konsolens hårddisk och hur den nu ska användas. Alla spel kommer till exempel att kräva installation på Xbox One, vilket innebär att inga spel kommer köras direkt från skiva.

Xbox One gör entré

Nyhet - Multi - ons 22 maj 2013, kl 11.38

Under natten avtäckte Microsoft nästa generations Xbox-konsol, kallad Xbox One. Nedan har ni den officiella presentationstrailern för konsolen.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.