10 spelkaraktärer vi hatar mer än Ronaldo som dödade vårt hopp om Brasilien 2014

Lista - Multi - ons 20 november 2013, kl 12.18

Igår var en helt vanlig dag då inget speciellt hände alls och vi är framförallt inte alls bittra över det!

10. Narren
Spel: Discworld
Format: PC, Mac, PlayStation, Sega Saturn
Genre: Äventyr
Släppår: 1995

Narren är en mycket jobbig typ som är oerhört jobbig. Följande video beskriver hur jobbig. Han är ganska lik Ronaldo också.

9. Navi
Spel: The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Format: N64, NGC, Wii
Genre: Äventyr
Släppår: 1998

Navi tar på sig rollen som hjälpsam följeslagare, men är egentligen en förklädd demon som vill att du ska ta livet av dig. Bevis? Se nedan. Ronaldo skulle mycket väl kunna hitta på något sådant här.

8. Lymle
Spel: Star Ocean: The Last Hope
Format: PS3, Xbox 360
Genre: Rollspel
Släppår: 2009

Så fort spelet visar ens en tendens att bli lite coolt eller dramatiskt dyker den lilla slyngeln med världens monotonaste röst och världens mest irriterande språkbruk ('kay!) upp. Efter några sekunder av Lymle framstår saltsyra i öronen som ett angenämt alternativ.

7. Stan
Spel: Monkey Island-serien
Format: Multi
Genre: Äventyr
Släppår: 1990-

Stan är en underbar säljare, men därtill en mycket irriterande sådan. Efter att ha hatat honom länge snubblade jag över följande film vilket gjorde att jag insåg att jag hatat honom alldeles för lite, så jag anstränger mig för att hata honom mer. Filmen är på spanska vilket Ronaldo talar. Eftersom han är portugis talar han det nog med en viss brytning vilket gör att man hatar honom lite mer än Stan. Dock är Ronaldo snyggare än Stan varför Stan förlorar.

6. Flickan i Ico
Spel: Ico
Format: PS2
Genre: Äventyr
Släppår: 2002

Ico är ett mycket vackert spel och jag skulle ha njutit av det än mer om flickan inte var så jävla irriterande och dum. Så fort man ska gå någonstans måste man dra henne omkring som om det vore 1950! Ett klipp för att illustrera beteendet finnes nedan. Ronaldo är i detta fallet The Boy som måste dra sitt lag över hela planen, något som förvisso även Zlatan får göra men eftersom jag hejar på Sverige är det inte samma sak.

5. Noober
Spel: Baldur's Gate
Format: PC, Mac
Genre: Rollspel
Släppår: 1998

Långt före tiggarna i Assassin's Creed och the Adoring Fan i Oblivion kommer alla störiga typers anfader inom spelvärlden. Noober följer efter en och tjatar och tjatar om de mest infantila saker tills man vill slå ihjäl honom. Olikt Ronaldo är det dock lagligt att slå ihjäl honom.

4. Jansen Friedh
Spel: Lost Odyssey
Format: Xbox 360
Genre: Rollspel
Släppår: 2008

"Dryg", räcker inte till i alla lägen. För Ronaldo och Jansen Friedh krävs ett mer starkt ord. Kanske überdryg? Filmen nedan illustrerar den sistnämndes "bästa stunder". Bemärk att filmskaparen anser att Jansen är en av de bästa karaktärerna någonsin, antagligen för att hen är dum i huvudet.

3. Otis
Spel: Dead Rising
Format: Xbox 360
Genre: Actionäventyr
Släppår: 2006

Otis faller in i samma kategori som Navi. Båda skulle mycket väl kunna vara hjälpsamma men misslyckas eftersom de är så fruktansvärt irriterande. I fallet Otis lämnar hans "hjälp" en totalt handlingsförlamad och utsatt. Tack! Nedan finnes en video som visar vår uppskattning för denna "hjälp".

2. Natalya
Spel: Goldeneye 007
Format: Nintendo 64
Genre: FPS
Släppår: 1997

Alla karaktärer som behöver eskorteras är som bekant dumma i huvudet, men inget är lika dum i huvudet som Natalya (förutom Ronaldo). Om hon mot all tänkbar förmodan inte lyckas kliva rakt in i fientlig skottlossning så är det bara för att hon istället ställer sig rakt framför ditt eget sikte. Att Izabella Scorupcos självbevarelsedrift övertrumfas av en kliniskt deprimerad lämmels hade varit mer okej om man inte hade behövt spela om en halvtimme varje gång hon fick en överväldigande längtan efter hett bly.

1. Seth
Spel: Street Fighter IV
Format: Multi
Genre: Fighting
Släppår: 2009

Seth får här representera alla slutbossar i alla fightingspel någonsin som så fort de ligger under börjar vägghoppa, teleportera sig och bli odödliga. Och förstås läsa dina tankar, eftersom de är fuskande jäkla kräk. Precis som Ronaldo.

Redaktionen på Skillpoint gillar spel. Sen gillar de att skriva om spel också. Vissa gillar även film. Men få gillar att få fyra fingrar avbitna av en jättestor dront med personlighetsklyvning. 10/13/2011 - 08:24
Tobias Jensens bild

Inte bittra alls. Nej, nej.

Johan Eklunds bild

Jag inser såhär i efterhand att vi glömde bort Ashley i RE4. Nåja, hon kan få ett litet hedersomnämnande här i kommentarerna.

Starfighter Johanssons bild

Jag har ingen aning om vad "Brazilien 2014" betyder, men troligtvis är det en sporttävling som ska hända där? Fotboll?

Starfighter Johanssons bild

Haha, stavade fel på Brasilien också.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.