2015 års mest efterlängtade spel - Sebastians val

Lista - Multi - ons 14 januari 2015, kl 10.10

Det gångna året har varit ett av de svagaste spelåren i mannaminne. Men nu blir det bättre! Titta bara på alla coola spel nedan som kommer!

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Jämfört med Metal Gear Solid känns alla andra spel som ett dåligt skämt. Kojimas ambitionsnivå liknar ingen annans, och oavsett vad man faktiskt tycker om resultatet så går det inte att förneka hur varierade, innovativa och galet fullsmockade med innehåll hans spel är. Det finns få spelserier som jag fortfarande på allvar blir exalterad över som man blev förr i tiden innan man var mer luttrad, serier som inte gått ned sig eller helt enkelt lagt ned. Metal Gear Solid toppar listan över de återstående.

Star Fox
Få spelserier har blivit så illa behandlade som Star Fox. Efter två inledande fantastiska delar har vi hittills fått vänta i 17 år på något som inte är underväldigande, missriktat eller rent av uselt. Vi vet inte mycket om nya Star Fox förutom att det äntligen verkar bli en episk rymdsaga om fluffiga djur igen, och inte ett talanglöst sidospår. Och det räcker långt. Jag tror att 2015 blir Star Fox år.

Final Fantasy Type-0 HD
Nu när Square Enix slutat spotta ur sig ett rollspel i veckan får man vara tacksam för de man får. Och av döma av det jag spelat på Tokyo Game Show verkar Final Fantasy Type-0 HD vara en alldeles lagom blandning av japanskt rollspelande och häftiga actionstrider. More of this, please.

No Man's Sky
Att utforska det okända är en av spelmediets mer unika drivkrafter. Att kasta sig ut i den kalla, mörka rymden utan en föraning om vad som kan komma att vänta en. Ingen annan än jag har skådat Vulorpis IV majestätiska dubbla soluppgångar, penetrerat djupen av Kawloons planetomspännande oceaner eller levt en säsong med de säregna Zworperna från Ixis Major. Vad som väntar runt nästa hörn vet jag inte. Och det är så jag vill ha det.

The Witcher 3: Wild Hunt
Det finns inga västerlänningar som gör rollspel som östeuropéer. Med ett kreativt kaputt Bioware och Bethesda är det mer och mer CD Projekt som visar hur man kombinerar spektakulär presentation med faktiskt rollspelande.

Bubblare: Bloodborne, Pillars of Eternity, Xenoblade Chronicles X, Torment: Tides of Numenera, Rise of the Tomb Raider, Persona 5

Definitionen av glädje är försvinnande plattformar. 10/15/2013 - 16:30
Ss bild

Inget Zelda på listan?

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.