Bergs hemliga vapen

Blogg - Andreas Berg - lör 14 juli 2012, kl 18.59

En till uppdatering i Phatty No Mo-tävlingen mellan mig och Gustav.

Borde få bonuspoäng för den fantastiska inspelningen, man ser nästan någonting i hälften av videon...

farfarsparadoxen.se || ettglasjuice.se 10/12/2013 - 11:18
Andreas Bergs bild

Missade skägget också vid "inzoomningen"! Det här är fan Oscarsmaterial :party:

Christian Håkanssons bild

Jag har personligen aldrig haft viktproblem, men jag kan tänka mig att det inte är någon lek direkt det ni gör för att gå ner, både psykiskt och fys... Kör hårt Berg, du grejar det.

Gustav Granlunds bild

Sweet! Fan vad gött att höra att det går framåt för mig. Du har ju varit jäkligt hemlig med dina metoder så här långt. Hoppas att det blivit bättre med magen också. Här går det lite trögare, men jag hade nog inte heller haft ork eller kraft nog att gå på en sån där shake-kur, så bara där har du ju ett försprång. Om det inte händer något med min vikt får jag helt enkelt ta mig an din metod efter tävlingen. Då vet man vad som funkar i alla fall. For science. :D

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.