KlossCon - Ett spelkonvent i Umeå

Blogg - Johan Eklund - ons 13 november 2013, kl 01.25

Som de som följer Skillpoint troget vet så är jag engagerad i inte bara tv- och datorspel utan sysslar en hel del med både bräd- och rollspel av de gamla hederliga varianterna. Trots att Umeå är en speltokig stad med sjukt många spelrelaterade arrangemang med det populära Tv-spelsjam, ett flertal Lan och flertalet olika nördkonvent så har staden saknat ett riktigt ordentligt spelkonvent. Närmaste samhället, lilla Sävar, har bättre utbud på den punkten ironiskt nog då deras årliga ungdomskonvent SävCon tuffar på troget.

Tillsammans med några andra veteraner startade vi därför i våras spelföreningen Spel für alle med motivationen att peppa upp spelglädjen med ett riktigt Umeåbaserat spelkonvent igen. Efter många om och men så har vi nu äntligen öppnat upp för anmälan. Så alla ni som är sugna på att spela rollspel, brädspel eller kort- och figurspel i Umeå vid Lucia bör surfa in på vår hemsida för konventet. All info i världen finns att hämta där, eller i vår facebook-grupp.

KlossCon: Lucia edition går av stapeln den helgen den 13:e december! Kom hit, spela, ät pepparkakor och äg upp Umeå i brygga!

Hemsida med info om arrangemang och anmälan
KlossCon på facebook

Jag hoppas jag ser nån av er där! Kom gärna fram och hälsa mellan passen!

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.