Spel2.se återlanseras

Blogg - Johan Eklund - mån 3 december 2012, kl 20.22

När jag började som spelskribent 2005 var det tillsammans med ett gäng unga eldsjälar som höll på att sätta upp sin egen spelsajt, kallad Spel2.se. Det var en liten och härlig pöl på Internet full av kreativitet och inspiration. Nya stilar till recensioner testades friskt, och mest välkänd (ökänd?) blev nog Henrik Viléns recension av ett Spiderman-spel, där hela recensionen bara bestod av en bild på Spindelmannen med en näve långt upp i röven.

Spel2 varade bara lite mer än ett år. Sagan tog slut när vår chefredaktör inte hade tid över till sajten och vi andra inte hade resurser heller att driva sajten vidare. De flesta av oss hoppade på andra projekt eller andra spelsajter.

Nu, sju år senare så startar Emil Lindberg, vår gamla chefredaktör, upp Spel2 igen. Fokus den här gången ligger på den mobila plattformen, i synnerhet Android.

Läs pressmeddelandet, och titta sedan på sajtens nedräkning till lanseringen.

Jag personligen välkomnar Emil och Spel2.se tillbaka. Fäller nästan en liten tår av nostalgi. Bara nästan. Fast egentligen inte. Men kul är det i alla fall.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04
Henkes bild

Recensionen var faktiskt en "riktig" recension. Bilden var bara krydda, men å andra sidan är kanske inte det nödvändig info i historieskrivningen ;)

Däremot minns jag en helt orättvis sågning av något realistiskt rallyspel som jag beskrev som "tråkigt" där utvecklarna blev rejält lacka och någon en-ordsrecension av Olle. Ah tiderna :D

Emil Lindbergs bild

Distributörerna är alltid sjukligt trevliga, overkligt trevliga, fram till de får ett dåligt betyg. Då ifrågasätter de varför deras spel inte är bäst i världen i en vecka, sen är det samma process igen.. :)

Johan Eklunds bild

En bild säger mer än tusen ord brukar man ju säga

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.