Back with another heartattack.

Blogg - Korean - mån 30 augusti 2010, kl 00.02

Tänkte bara ta en kort pause, visade sig att den korta pausen blev väldigt mycket längre än förväntat. Under denna tiden så har jag hunnit med det mesta, allt från att dricka huvudet under bordet, blivit sjuk, träffat underbara människor och självklart spelat ut ett par soloplayerspel.

Först upp har vi Torchlight, grymt tillfredsställande, dock klarat mainquestet så har inget viktigt framför mig när det gäller den spelvärlden utan väntar ihärdigt på uppföljaren som ligger före Diablo III på inköpslistan.

Vidare har jag spenderat mycket tid på Mount&Blade, ja ettan, inte tvåan till allas förvåning. Skall snart sätta tänderna i tvåan men kände att jag vill njuta utav ettan så länge det håller och för att vara ärlig, det håller relativt länge ifall man kastar in modsen.

Just nu väntar jag ihärdigt på att få internet utav Telia, fast bredband d.v.s så att jag kan ägna min fritid åt lite mer tävlingsinriktad e-sport. Hitintills har jag utav ren frustration ägnat tiden åt kampsport för att känna att jag är tvungen att prestera. Imorgon blir det att gå in och fråga ifall de kan skynda på bredbandet lite sedan vidare in till Telenor för att ifrågasätta varför jag har fått en faktura på det kostnadsfria prova-på erbjudandet man fick utav dem.

Det första jag skall göra när jag har fastinternet igen blir att uppdatera League of Legends och slänga mig direkt in i elden igen. De har nerfat mina två mainchamps så detta kommer att bli skoj att se hur man anpassar sig.

För er som vill spela detta kostnadsfria spelet hänvisar jag er till: League of Legends, det är en referral-länk, ifall ni inte vill använda er utav den så kan ni alltid googla på spelet.

Annars så ser min vecka ganska normal ut, arbeta varje dag, annars:
Måndag: Bli bjuden på middag.
Tisdag: Hämta en från stationen, men måste även hinna med kickboxningen.
Onsdag: Eventuellt ledighet för att umgås med personen.
Torsdag:
Fredag: Kommer killarna från Hultsfred upp hit för att gå på någon tillställning.

Avslutningsvis så måste jag säga att jag är ruskigt sugen på att börja med WoW igen, enbart för att ägna mig åt Auctionhouse. Vi får se hur det går.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.