Lediga krav på Lördagen.

Blogg - Korean - lör 14 augusti 2010, kl 17.11

Vaknade utav att allt syre var utsuget ur rummet, det var svalt men kvavt. Planen för dagen var att gräva ned min enda lediga dag framför datorn, damma av alla gamla SCI-FI spel som har legat över ett halvår och dammat på min hårddisk. Sedan slog det mig, har lovat bort mig själv på filmkväll, samtidigt ringer en ung dam och begär en promenad, jag klickar samtalet och beger mig ut i köket på jakt efter mat. Hittar en Marabou chokladkaka, Schweizer nöt. Öppnar upp balkongdörren som leder ut till den mest storslagna utsikten i Uppsala för att vädra ur lägenheten, tio minuter senare finner jag mig liggande i solen.

Fyra timmar utav min lediga dag flyter förbi, jag njuter inte, allt jag kan tänka på är ett glas Jamesons whiskey. Folk kontaktar mig, min mobil vibrerar febrilt och jag inser att jag har råkat lämna på en film stream:andes på mitt lånade Telia Mobila bredband. 300mb ut genom fönstret utav 20gig totalt. Var är mitt glas? Min stereo som går genom AUX dånar The National - Bloodbuzz Ohio och störs utav MSN's eviga plingande. Folk som vill att man ska samlas för filmkvällen, undrar hur min Fredagskväll var. Jag undrar själv hur den var, första gången på flera veckor som någon inte har hört av sig på en Fredagskväll, härligt, tystlåtet, fick sova ut.

"Du kommer ikväll!", var är mitt glas Whiskey, hur ska jag ha tid? Måste laga mat samt duscha, i skrivandets läge så är det enbart två timmar kvar tills filmen går igång, Shutter Island, vi är två stycken som inte har sett den ännu.

Dags att ta itu med dagen, laga mat, dricka min fördömda whiskey för att orka hitta mina andra par solglasögon, min nuvarande "frisyr" passar inte till mina Ray Ban, får köra på några från H&M. I-Landsproblem. Uppsala bryr sig om minkarna, allt jag kan bry mig om just nu är att jag måste genomlida en filmkväll för att sedan skynda hem till sängen och spendera sex timmar på jobbet imorgon. Matlåda och Whiskey var det.

Alexanders bild

Var i Uppsala bor du, med den mest storslagna utsikten i sta'n? ;)

Jompas bild

Ågatan är väl det enda rimliga svaret. ;)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.