Buggig kattparad på Denerims gator och torg

Blogg - Rymdyoghurt - tis 24 augusti 2010, kl 22.48

Vet inte hur ni känner beträffande det här med buggar i spel. Själv brukar jag tycka att det är en rätt skön krydda, förutsatt att det inte är alltför återkommande och förstör spelbarheten. Höjdhoppande hästvagnar i Red Dead Redemption är ju det som gjorde mig mest sugen att inhandla spelet, jag hoppas att de inte tvättat bort detta i buggfixar.

I alla fall så stötte jag på fyra katter ståtligt uppradade på torget i Denerim. Blev smått förvånad. Det stack väl ett tillfälligt hål på själva atmosfären Dragon Age, men tycker ändå att det var en rätt lustig och oförarglig bugg. Ska göra ett litet återbesök i Fereldens huvudstad i morgon och se om jag stöter på denna sköna kvartett ännu en gång. Gissar dock på att det var once in a lifetime.

Har ni några roliga buggar att dela med er av?

Johan Eklunds bild

Mysigt. Har haft flera bizarra upplevelser genom åren, men senil som jag är kan jag inte dra mig till minnes någon specifik just nu. Ska fundera på saken.

TTVs bild

Katter i förra årets bästa spel. PÅ RAD! :love:

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.