Joining the Red Ring Club

Blogg - Rymdyoghurt - fre 24 september 2010, kl 16.17

Inget vara för evigt, lyder en gammal klyscha. För många ägare av en Xbox 360 har detta varit löjligt uppenbart, då de knappt hunnit komma hem från smekmånaden innan det var dags för separation. Själv köpte jag min 360 strax efter releasen. Efter flera år av intensivt spelande drabbades den idag av den röda ringen. Jag är inte speciellt arg eller förvånad. Sett till hur det har gått för andra har jag varit extremt tacksam över hur länge den har orkat. Så för mig har just denna konsol, just mitt exemplar, varit väldigt speciell. Inte bara för allt roligt jag har haft med den, utan för att den trotsat sitt uppenbara öde under så lång tid. Jag har som sagt spelat extremt mycket på den, mer än på någon konsol jag tidigare har ägt. May you rest in peace.

När Microsoft avslöjade lanseringen av den nya, mindre och tystare Xboxen vid sommarens E3 kändes det givet att jag skulle köpa en sådan, så att min gamla krysslåda kunde få en lite mer tillbakalutad roll, som vid spelkvällar i kooperativa spel och så vidare. Jag hade tänkt invänta bundlen med Kinect också. Nu är det fortfarande en tid kvar innan release av den här sprattelkontrollen, och när min nuvarande 360 gått och knoppat, så jag får omvärdera min plan och helt enkelt dra iväg och köpa en ny lekkamrat. Även om det var ett planerat köp så känns det inte lika roligt att skaffa en ny pryl som det brukar göra. Det känns lite vemodigt också.

Andreas Ljungströms bild

:cry:

Är själv inne på min tredje maskin. Men det är inte bara Microsofts konsoler som kan gå sönder. Min Wii slutade nyligen att läsa skivor, samma med min PS2 och min första DS började stänga av sig själv i tid och otid. |(

Alexanders bild

Lite orelevant fråga sett till inlägget som helhet, men; När du hade tänkt ha kvar den gamla för kooperativa spelkvällar e.d., varför skulle den gamla och inte den nya Slim användas till sådant? :O

Magkliarns bild

Alexander skrev:
varför skulle den gamla och inte den nya Slim användas till sådant?

Använda som lite mer slit-och-släng förmodligen...?

Alexanders bild

Den står väl där den står? :p En annan sak om man bär med sig den till folk hit och dit.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.