Vill du ha Alan Wake: The Signal?

Blogg - spanjoar - fre 3 september 2010, kl 22.40

Här kommer hela historien: Först hyrde jag Alan Wake och hade turen att få DLC-koden som fanns i fodralet. Jag knappade in koden på Xboxet och insåg efter ett tag att det skulle dröja ett större antal veckor innan jag ens skulle få ladda ned den extra episoden. När The Signal sedan äntligen släpptes så hade jag fortfarande inte fått koden på mailen, som Microsoft hade lovat, så jag bestämde mig för att köpa spelet och använda den nya koden istället. Sagt och gjort! En vecka senare fick jag dock mailet med den gamla koden och jag har helt enkelt ingen användning av den. Jag vet inte om koden är kopplat till mitt konto på något sätt, men det tror jag inte. Om det är någon som är intresserad så är det värt ett försök.

Alan Wake: The Signal DLC

RKBMT-QCG7V-HT3D3-BT3QG-7YBWY

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.