Achis bild
Inlägg: 229

Halloj i stugorna. Ska köpa en ny mp3-spelare, och behöver eran hjälp med att göra detta. Har egentligen bara två krav, dels att den ska ha en display, så att man på ett enkelt sätt kan sortera sina låtar, och dels att den ska ha grymt ljud!

Prismässigt så får den kosta max 1000kr, storleksmässigt (minne då, alltså) så spelar det egentligen roll, men minst typ 2 - 3gb iaf.

Några förslag? :)

I'm with CoCo.

Alexanders bild
Inlägg: 1257

Utan tvekan ska du spara 595 kr till och köpa http://store.apple.com/se_edu_119922/browse/home/shop_ipod/family/ipod_n...

Då får du 8GB vilket är mer än du behöver men det är inte så extremt över ditt maxpris och det är verkligen en trevlig produkt du får!

Måste du verkligen hålla dig till max 1000... Så:

SanDisk Sansa Fuze FM (8GB): http://cdon.se/hemelektronik/sandisk_sansa_fuze_fm_8gb_-_black-932459

Eller om du hittar en begagnad iPod i bra skick. :)

Reyqunes bild
Inlägg: 979

Denna kanske?
http://www.outlet24.se/?p=619659047870

Achis bild
Inlägg: 229

Alexander skrev:
Utan tvekan ska du spara 595 kr till och köpa http://store.apple.com/se_edu_119922/browse/home/shop_ipod/family/ipod_n...

Har funderat på en nano, men är inte riktigt säker. Den verkar onekligen vara bra, men samtidigt så är det rätt mycket pengar. Decisions, decisions.. :tired:

I'm with CoCo.

UfU__Xs bild
Inlägg: 935

Achi skrev:
Har funderat på en nano, men är inte riktigt säker. Den verkar onekligen vara bra, men samtidigt så är det rätt mycket pengar. Decisions, decisions..

Se om du kan hitta någon begagnad variant i bra skick. Eller bara en äldre variant som säljs billigt nu när det finns nyare modeller på marknaden.

"HI! I LIKE SHORTS! THEY'RE COMFY AND EASY TO
WEAR!"

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.