Inga svar
VodkaCitrons bild
Inlägg: 2862

Här är din chans att fånga en mycket sällsynt Pokémon - ingen mindre än Celebi!

Från och med den 14 februari och till och med den 3 mars i år kan du fånga Celebi hos landets GameStop- och TOYS"R"US-butiker! Tänk på att det i vissa fall kan krävas förhandsbokning av Pokémon Black & White Version för att du ska få Celebi, så hör efter med butiken du tänker besöka vad som gäller.

Celebi kan bara fås till Pokémon-spelen Pokémon Diamond Version, Pokémon Pearl Version, Pokémon Platinum Version, Pokémon HeartGold Version eller Pokémon SoulSilver Version. Har du fler än ett av dessa spel får du självklart Celebi till dem också, men det fungerar bara att få ett Celebi per spel.

För att kunna få Celebi måste du också ha fått Pokédex i ditt spel, och du får inte ha fler än två Wonder Cards. Se till att du har gjort detta innan du går till butiken för att få Celebi. Läs längst ned på sidan för detaljer!

Med Celebi kan du möta Zorua i Pokémon Black & White Version!
När du har fått Celebi kan du föra över den till Pokémon Black eller White Version. Om du gör det får du chansen att möta en helt ny Pokémon i Pokémon Black & White Version - Zorua!

Ta med dig det här till butiken:

1. En Nintendo DS-konsol (Nintendo DS, Nintendo DS Lite, Nintendo DSi eller Nintendo DSi XL)
2. Minst ett av dessa Pokémon-spel: Pokémon Diamond Version, Pokémon Pearl Version, Pokémon Platinum Version, Pokémon HeartGold Version eller Pokémon SoulSilver Version. (Endast de europeiska versionerna av dessa spel fungerar! En europeisk version känner du igen på CE-märkningen på spelet.)

Så här gör du i butiken för att få Celebi:

1. Starta spelet
2. Välj "MYSTERY GIFT" från huvudmenyn
3. Välj "RECEIVE GIFT"
4. Välj "GET VIA WIRELESS"
5. Välj "YES" och vänta tills spelet ansluter
6. Välj "YES"

Ett Wonder Card kommer nu laddas ned till ditt spel. Efter detta behöver du inte längre vara kvar i butiken, om du inte vill. De sista stegen nedan kan du göra var du vill, till exempel hemma.

7. Se till att det är minst en öppen plats i ditt Pokémon-lag (bär med dig max fem Pokémon)
8. Gå till en valfri Poké Mart (en blå byggnad) i vilken stad du vill
9. Prata med Deliveryman, mannen som är klädd i grönt och som står vid disken inne i Poké Mart
10. Han kommer ge dig Celebi så länge det finns plats i ditt Pokémon-lag
11. Se till att spara spelet efter att du har fått Celebi

Lycka till och ta väl hand om din Celebi!

Bra att veta…
- En Celebi per spel
Det går bara att få en Celebi per spel. Efter att du har fått Celebi är det inte tekniskt möjligt att få en ny, även om du släpper ut eller byter bort den Celebi du just fått. Enda sättet att få en ny Celebi i samma spel är att radera sparfilen.

- Celebi kan inte bytas via GTS
Denna Celebi kan inte bytas via GTS (Global Trade Station). GTS är en onlineplats där Pokémon-spelare kan byta Pokémon med varandra.

Problemlösning
Om du inte kan ladda ned Celebi trots att du har följt stegen ovan, så se till att du har gjort detta:

- Har du fått Pokédex?
För att få Celebi måste du ha fått Pokédex i spelet. Pokédex får du när du har kommit cirka 20 minuter in i äventyret. Om du inte har Pokédex ännu så spela äventyret tills du får Pokédex.

- Har du färre än tre Wonder Cards?
Ett Wonder Card är en digital kupong som du får i kampanjer som till exempel den här. För att få ett Wonder Card för Celebi måste du ha max två Wonder Cards i spelet sedan tidigare. Om du har tre Wonder Cards måste minst ett av dem raderas. Detta görs genom att välja "MYSTERY GIFT" från huvudmenyn, och sedan "CHECK CARD". Tryck på A-knappen en gång och välj sedan alternativet "TRASH" och bekräfta för att radera ett Wonder Card.

- Är språkinställningarna i din Nintendo DS-konsol på engelska?
Om du har valt ett annat språk så ändra språkinställningarna i Nintendo DS-konsolen. Detta görs i Nintendo DS System Settings.

- Är Wireless Communications på?
Detta kan bara vara ett problem om du använder en Nintendo DSi eller Nintendo DSi XL. För att ta emot trådlösa signaler till din Nintendo DSi- eller Nintendo DSi XL-konsol måste "Wireless Communications" vara på (ON) i Nintendo DSi/Nintendo DSi XL System Settings.

-Bergsala

Absolut - För män som kan sätta gränser.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.