Ett svar [Senaste inlägg]
Vargavakas bild
Inlägg: 538

Det blev dubbla svenska segrar i helgens semifinaler i Starcraft 2-turneringen TeamLiquid StarLeague (TSL) 3.

Terran-spelaren Marcus Eklöf (ThorZaiN) visade upp stabilt spel när han på lördagen besegrade den Ukrainska spelaren Mihaylo Hayda (Kas) som spelar samma ras med 4-1 i en matcher. Dagen därpå tog Johan Lucchesi (Naniwa) ut Dennis Schneider (Hasuobs) med samma differential i en rafflanda matchserie där de två Protoss-spelarna gjorde upp om den andra finalplatsen.

TSL är en av de, om inte den allra mest prestigefyllda Starcraft-turneringaen utanför Sydkorea och prispotten till denna tredje säsong ligger på $15,000. För att ta sig till final har Marcus och Johan båda först kvalificerat sig via den öppna kvalificeringsproceduren där hundratals spelare prövade lyckan, för att sedan i slutspelet ta sig igenom den internationella eliten på sina respektive vägar till final.

Söndag den 15e Maj, klockan 20.00, möts de båda på TeamLiquids högkvarter i New York för att göra upp vem som skall gå hem med storvinsten. Matchen om bronsplaceringen spelas på lördagen dagen innan, samma tid. Alla matcher kommer att gå att följa i direktsändning på TeamLiquids kanal.

Källa: TeamLiquid

Andreas Ljungströms bild
Inlägg: 4805

Vargavaka skrev:
Det blev dubbla svenska segrar i helgens semifinaler i Starcraft 2-turneringen TeamLiquid StarLeague (TSL) 3.

http://www.skillpoint.se/nyhet/dubbelt-svenskt-i-starcraft-final

Tack för tipset! :D

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.