Inga svar
Johan Eklunds bild
Inlägg: 2143

Den uppmärksamme besökaren har nog märkt att det under varje artikel finns tre små knappar med titlarna "pusha", "twitter" och "facebook". Deras funktion borde vara uppenbar för de flesta, det länkar den artikeln till eran egen feed på Twitter eller Facebook.

Den intressantaste knappen av dessa är på sätt och vis Pusha, eftersom det gör att en länk till artikeln publiceras på Pusha.se, där folk kan rösta på de hetaste länkarna just nu. Vi på redaktionen klickar oftast upp våra egna hetaste artiklar och recensioner där på regelbunden basis, men vi tar gärna emot er, våra trogna besökares hjälp, för att få lite kärlek och synas i rampljuset på Pusha. Så vill ni ge oss någonting tillbaka som tack för våra texter, regga en användare där och rösta upp våra artiklar. Det uppskattas någonting enormt då det bidrar till att sprida ryktet om vår excellens och på så sätt glädja alla de som inte sett ljuset än :)

Sen får ni ju gärna trycka på twitter och facebook-knapparna också när nu gillar en text eller nyhet för att sprida till polarna. Jag lovar att vi inte blir arga ;)

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.