Inga svar
Sofia Hårds bild
Inlägg: 601

I artikelserien Mitt spelrum visar redaktionen upp hur det ser ut där de spelar. Det är allt från spelförvaring till spelstation och spelsoffa. Hemmets hjärta helt enkelt. Men naturligtvis vill vi inte bara se hur redaktionens spelrum ser ut – vi vill se era spelrum. Vill ni visa upp var och hur ni spelar följer ni bara nedanstående modell och skickar text plus bilder till info@skillpoint.se. Det behöver varken vara städat, modernt eller heminredningstidningsvackert. Det viktigaste är att fånga känslan av ett riktigt spelrum. Och naturligtvis behöver man inte ha ett rum fyllt med spel. Sovrumstv:n och den dammiga PS2:an går lika bra. Redaktionen förbehåller sig emellertid att göra språklig redigering av texten.

Modell för Mitt spelrum-text:
Inled med en kort presentation av dig, exempelvis hur du bor och hur länge du spelat. Behöver varken vara långt eller avancerat.

Spelstation:
Här skriver du om din tv, dina konsoler och lite av det allmänt tekniska. Vad din spelstation är utrustad med helt enkelt.

Spelförvaring:
Hur förvarar du dina spel? Visar du upp samlarutgåvor på något snygg sätt? Var har du nya spel och var har du gamla? En del som kan vara lika mycket uppvisning som tips på smarta lösningar om du som vi ibland känner att du håller på att drunkna i spel.

Stämning:
Artikelseriens mest subjektiva del, hur är stämningen i rummet? Kanske finns det spelplancher eller spelgubbar som vakar över spelaren? Eller finns det en kakburk i spelhyllan för långa sessioner? You tell us.

Bekvämlighet:
Hur bekvämt är ditt spelrum? Hänger du på en fatboy eller en soffa som hängt med i ur och skur? Har du satsat på extremt ergonomisk kontorsstol eller kaffebryggare runt hörnet?

Utbud:
Lite om vilka spel du har. Vad du har mest av, vilka spel du vurmar mest över och så vidare.

Tre godbitar:
Lite som att välja mellan sina barn eller husdjur, men försök välja tre godbitar från spelsamlingen du extra gärna vill lyfta fram.

Exempel på hur det kan se ut:
Sofias spelrum

/Fröken Hård

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.