prismas bild
Inlägg: 402

Grand Theft Auto (GTA) är en spelserie som till stor del utvecklas av Rockstar North (föredetta DMA Design), en spelutvecklare från Storbritannien. Spelen publiceras av Rockstar Games som även har publicerat stora titlar till exempel Red Dead Redemption, Max Payne samt Bully.

I spelen spelar man en smågangster som under spelets gång får mer och mer inflytande i någon av de fiktiva städer där spelen utspelar sig. Liberty City (baserad på New York) är en av dessa städer och är även den stad som förekommer i flest spel.

Grand Theft Auto serien har släppts till många olika format bland annat PS2, PC, Xbox, NDS och PSP. Totalt har spelserien sålt över 120 miljoner exemplar.

________________________________________________________________________

Spelen:

Grand Theft Auto
Format: PS1, Windows, Game Boy Color
Betyg på Metacritic: PS1 - N/A | Windows - N/A | Game Boy Color - 68 |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/gta/

Grand Theft Auto är det första spelet i spelserien och skapades av DMA Design. Spelet släpptes till Microsoft Windows och PlayStation 1997. Spelet utspelar sig i tre olika fiktiva städer, Liberty City, San Andreas och Vice City. En nerbantat Game Boy Color port släpptes senare.

prismas intryck
Grand Theft Auto var det första spelet i serien som jag kom i kontakt med. Mina grannar lirade det och jag blev genast intresserad varpå jag bad dem bränna spelet till mig. det var förövrigt så jag kom i kontakt med alla pc spel på den tiden. Man gick ner till grannarna för att kolla vad de spelade och vips 30 minuter senare hade man spelet på en skiva.

Uppdragen i spelet förstod jag mig aldrig på, de var alldeles försvåra för min åttaåriga hjärna. Istället roade jag mig med att sno första bästa bil och försökte få så många poliser efter mig som möjligt.

Höjdpunkterna för mig i Grand Theft Auto var att köra över hare krishna gäng för en fet poängbonus samt att sälja splitter nya bilar till bilskroten i hamnen. Andra höjdpunkter var när mamma dag efter dag ropade "maten är klar" varpå jag svarade "jaja jag kommer jag ska bara köra ihjäl mig först"

Grand Theft Auto: London
Format: PS1, Windows
Betyg på Metacritic: PS1 - N/A | Windows - N/A |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/gtalondon/public/intro/index.html

Grand Theft Auto: London släpptes 1999 och är det andra spelet i serien. Spelet använde samma motor som det första men utspelade sig i London.Till skillnad från de andra spelen i serien finns det inte någon fiktiv stad utan man tar sig an rollen som gangster i London. Spelet hade 30 nya fordon och 32 nya uppdrag.

prismas intryck
Ingår i min GTA samling och när jag får tid ska jag spela igenom det.

Grand Theft Auto 2
Format: PS1, Windows, Game Boy Color, Dreamcast
Betyg på Metacritic: PS1 - 70 | Windows - N/A | Game Boy Color - N/A | Dreamcast - N/A |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/gta2/frameset.html

Grand Theft Auto 2 är uppföljaren till Grand Theft Auto och släpptes 1999. Spelet var precis som tidigare delar i serien utvecklat av DMA Design. Spelet utspelar sig i en obestämd tid och plats. Den enda ledtråden man får är att spelet utspelar sig någonstans i USA tre veckor in i framtiden. Spelet består av tre olika distrikt: Commercial District, The Residential District och The Industrial District. Huvudpersonens namn är Claude Speed som precis kommit ut ur fängelset.

prismas intryck
Grand Teft Auto 2 fick jag precis som föregångaren upp ögonen för hos mina grannar. Efter en stunds brännande var spelet i min ägo.

Jag spelade några uppdrag men tröttnade rätt snabbt även denna gång på svårighetsgraden. Istället gjorde jag precis som jag gjort tidigare: sno en snabb bil och döda så många poliser som möjligt.

Höjdpunkterna för mig i detta spel var de "mackar/uppgraderingar" man kunde köra igenom för att få sin bil välutrustad oljefläckar och minor. Dessa kunde man sedan lägga ut bakom sin bil.
Jag brukade köpa så många oljefläckar jag hade råd med och sedan bege sig till en valtrafikerad korsning. Här placerade jag ut dem och sedan fick jag beskåda riktig trafikkaos. En annan rolig grej jag gjorde mycket var att trycka in olika fusk. På med max blod, oändligt med ammunition, alla vapen samt odödlighet och du är garanterad en underhållande spelomgång.

Grand Theft Auto III
Format: PS2, Windows, Xbox
Betyg på Metacritic: PS2 - 97 | Windows - 93 | Xbox - N/A |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/grandtheftauto3/

Grand Theft Auto III Släpptes först till PS2 2001 och konverterades sedan till Xbox samt PC. Spelet blev en stor succé världen över och var även det första i serien som hade 3D-grafik. Spelet utspelar sig i Liberty City och man tar rollen som Claude, hans namn anges dock inte i spelet, utan detta får man först reda på i Grand Theft Auto San Andreas.

prismas intryck
Själv ägde jag ingen PS2 när spelet släpptes, däremot hade en kompis en. Vi var ett gäng kompisar som hängde hos honom typ varje dag. Efter att Grand Theft Auto III släpptes var vi hos honom om möjligt ännu mer. Vi spelade aldrig storyn utan turades om att skapa så mycket kaos vi kunde.

Bland det roligaste man kunde göra var att hoppa upp på en taxi modell äldre. När man väl var uppe på taxin sköt man några skott på den varpå taxichauffören får panik och trycker plattan i mattan. Den äldre modellen av taxi bilarna var i stort sett de enda bilarna man stod kvar på även om föraren i bilen hade panik och gasar runt som en dåre. När man väl sett till att chauffören drabbats av panik var det bara att se till att man fick polisen efter sig. Lyckades man hade man en underhållande biljakt genom Liberty Citys gator framför sig.

Grand Theft Auto III ingår idag i min spelsamling och när jag får tid ska jag Spela igenom storyn.

Grand Theft Auto: Vice City
Format: PS2, Windows, Xbox
Betyg på Metacritic: PS2 - 95 | Windows - 94 | Xbox - N/A |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/vicecity/

Grand Theft Auto: Vice City släpptes till PS2 2002 och konverterades senare till Xbox samt PC. Spelet utspelar sig 1986 i den fiktiva staden Vice City som bygger på Miami. Spelet har hämtat stor inspiration från 80-talets Amerika. Man spelar som Tommy Vercetti som precis har blivit släppt från fängelset efter att en knark affär har gått snett. Spelets motor är en putsad version av Grand Theft Auto III:s. Spelet blev snabbt en succé och kom att bli det bäst säljande tv spelet år 2002. Fram tills 2006 var spelet även det bäst säljande på konsolen.

prismas intryck
Efter den fantastiska succé Grand Theft Auto II hade blivit hos mig och mina kompisar var förväntningarna på Grand theft Auto: Vice City stora. På spelets release samlades 6/7 killar för att spela hela natten lång. Jag blev fjärde kille att spela, lite surt att inte vara bland de första men å andra sidan var det jag som först fick prova på att köra motorcykel och oj vilken känsla det var! Vi turades om att härja runt i staden precis som vi hade gjort med föregångaren, när vi fick nog efter några timmar gick vi (mot min vilja och lade oss). Efter några timmars sömn vaknade någon och satte på Ps2:an i smyg och började spela varpå alla vaknade och vi var fast igen.

För några år sedan köpte jag spelet till PC för att spela igenom storyn. jag kom fram till Voodoo uppdraget då jag fastnade och där sitter jag fast än idag. Men så småningom ska jag spela igenom hela spelet.

Grand Theft Auto: San Andreas
Format: PS2, Windows, Xbox
Betyg på Metacritic: PS2 - 95 | Windows - 93 | Xbox - 93 |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/sanandreas/

Grand Theft Auto: San Andreas släpptes till PS2 2004 och blev senare konverterat till Xbox samt PC. Spelet är det bäst säljande någonsin på PS2. Spelet utspelar sig i den fiktiva delstaten San Andreas som innehåller tre storstäder, Los Santos baserad på Los Angeles, San fierro baserad på San Francisco och Las Venturas baserad på Las Vegas. Städerna separeras av öken, floder, skogar och bergskedjor. Spelet utspelar sig 1992 och man tar rollen som Carl "CJ" Johnson som återvänder hem från Liberty City efter det att han fått reda på att hans mamma har blivit mördad.

prismas intryck
Grand Theft Auto: San Andreas köpte jag något år efter spelets release. Jag älskade spelet från första början allt från den sköna hiphops känslan via 90-tals stilen till den enorma frihet. Det är dock friheten i spelet som gjort det till min favorit i serien. Det finns otroligt mycket att göra i San Andreas och jag tröttnar aldrig. Jag stoppar in spelet än idag för att få mig en rolig liten stund, jag har spelet hundratals timmar och kommer säkerligen spela hundratals till. Storyn är väll inte direkt en av seriens höjdpunkter men den funkar ändå. Cyklar, flygplan, helikoptrar, jet-packs, skördetröskor, gängkrig, casino, area 51, listan kan göras lång. Kort och gott det bästa spelet i serien.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories
Format: PSP, PS2
Betyg på Metacritic: PSP - 88 | PS2 - 78 |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/libertycitystories/

Theft Auto: Liberty City Stories släpptes 2005 och blev senare konverterat till PS2. Spelet utspelar sig i Liberty City 1998 (tre år innan händelserna i Grand Theft Auto III) och man tar rollen som Antonio "Toni" Cipriani. Spelet är precis som Grand Theft Auto III uppdelat på tre öar, Portland, Staunton och Shoreside. PSP versionen av spelet har en multiplayer del för upp till sex spelare.

prismas intryck
Jag köpte spelet vid spelet release och hade inte några speciella förväntningar. Spelet levererade på alla sätt, radio kanalerna, storyn och friheten, Rockstar hade verkligen lyckats få till GTA känslan även på en bärbar konsol. Spelet var min favorit på konsolen fram tills dess att det ersattes av uppföljaren.

Grand Theft Auto: Vice City Stories
Format: PSP, PS2
Betyg på Metacritic: PSP - 86 | PS2 - 75 |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/vicecitystories/

Grand Theft Auto: Vice City Stories släpptes 2006 och blev senare konverterat till PS2. Spelet utspelar sig i Vice City 1984 (två år innan händelserna i Grand Theft Auto: Vice City och man tar rollen som Victor "Vic" Vance. Precis som sin föregångare på PSP hade spelet multiplayer för upp till sex spelare.

prismas intryck
Spelet släpptes cirka ett år efter Liberty City Stories, jag var hungrig (som alltid) på mer GTA och jag köpte spelet på dess release. Spelet överträffade sin föregångare på PSP med nya välkomnande grejer som att man kunde simma samt åka helikopter. Samma sköna 80-tals stil som i Vice City behålls dock föredrog jag nog radio kanalerna något mer i Liberty City Stories. Vice City Stories tog över första platsen för mig i bärbara sammanhang och håller än idag kvar den.

Grand Theft Auto IV
Format: PS3, Xbox360, PC
Betyg på Metacritic: PS3 - 98 | Xbox360 - 98 | PC - 90 |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/IV/

Grand Theft Auto IV släpptes 2008 till Playstaion 3 och Xbox360 och konverterades senare till PC. Spelet utspelar sig i ett modernt Liberty City och man tar rollen som Niko Bellic. Spelet är det första till denna generationens konsoler och blev en super succé. Grand Theft Auto IV är ett av de spelen som har mottagits bäst av spelkritiker och är det bäst rankade spelet på Metacritic. Efter 24 timmar hade spelet sålt 3,7 miljoner exemplar och idag har det sålt över 17 miljoner exemplar.

prismas intryck
Jag satt uppe klockan 00:00 den 29 Mars då den första trailern skulle släppas, jag såg den och älskade det jag såg. Efter detta kollade dagligen om någon ny information hade släppts om spelet.

Jag förhandsbokande spelet och köade i cirka en timme vid midnatt då spelet släpptes. Jag gick direkt hem och spelade hela natten. Det första som slog mig var hur oerhörd stor skillnad det var på att köra bil i spelet jämfört med tidigare delar i serien. Detta lärde man sig dock efter några timmars spelande. Rockstar lyckades ännu en gång skapa ett mästerverk som jag spenderat åtskilliga timmar med.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars
Format: NDS, PSP, iPhone
Betyg på Metacritic: NDS - 93 | PSP - 90 | iPhone - N/A |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/chinatownwars/

Grand Theft Auto: Chinatown Wars släpptes till Nintendo DS 2009. Man släppte även en version till Playstation Portable senare samma år. 2010 släpptes en version till iPhone. NDS versionen använde konsolens touchskärm och mikrofon medans PSP versionen hade bättre grafik och nya sorters uppdrag. Spelet är det första sedan Grand Theft Auto II som har 2D grafik. Grand Theft Auto: Chinatown Wars utspelar sig i staden Liberty City så som den staden är utformad i Grand Theft Auto IV, minus ön Alderney. Man tar rollen som Huang Lee som ska transportera sin familjs svärd, Yu Jian, till sin farbror, Wu Lee. Men när han anländer till Liberty City blir han rånad och lämnas att dö på botten av Humboldt River. Han informerar sin farbror och börjar leta runt efter svärdet.

prismas intryck
Köpte spelet på release när det släpptes till NDS. Jag spelade ca tio uppdrag innan jag totalt tröttnade och har aldrig spelat sedan dess. Till PSP köpte jag spelet någon månad efter release och spelade max fem uppdrag innan jag tröttnade. Till iPhone har jag testat demot och precis som med föregående versioner tröttnade jag snabbt. Grand Theft Auto ska vara 3D!

Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City
Format: PS3, PC, Xbox360
Betyg på Metacritic: PS3 - N/A | PC - N/A | Xbox360 - N/A |
Officiell hemsida: http://www.rockstargames.com/episodesfromlibertycity//agegate/ref=episod...

Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City är en fristående samling av de nedladdningsbara episoderna till 2008 år Grand Theft Auto IV. Spelet består både av The Lost and Damned och The Ballad of Gay Tony och släpptes i affär samtidigt som The Ballad of Gay Tony gjordes tillgängligt för nedladdning. Episoderna utspelar sig samtidigt som händelserna i Grand Theft Auto IV och många karaktärer är med i samtliga delar.

prismas intryck
Underhållande episoder som stillade Grand Theft Auto abstinensen något efter det enligt mig usla Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Riktigt trevligt är att alla tre historierna sammanflätas på ett bra sätt.

Grand Theft V
Format: ?
Betyg på Metacritic: ?
Officiell hemsida: ?
________________________________________________________________________

Rykten:
______________________________________________________________________

Sidor värda ett besök:

http://www.youtube.com/watch?v=VFsQRT6uULI

http://www.youtube.com/watch?v=aw39LqC2seA

________________________________________________________________________

prismas samling

Som ni säkert lagt märke till vid det här laget är jag ett stort fan av grand Theft Auto serien. Naturligtvis har jag en liten samling.


________________________________________________________________________

Kort och gott i denna tråden diskuterar vi allt som har med Grand Theft Auto att göra.

Du är bäst!

AccoWands bild
Inlägg: 46

prisma skrev:
Nästa spel i Grand Theft Auto serien ryktas nu utspela sig i Hollywood.

Är ruskigt sugen på att få mer info om GTA V, kanske minns fel... men när R* utannonserade GTA IV gjorde de det med en trailer som visade Liberty City och folk gick ape shit över hur stora förbättringar det var jämfört med III. Analyser om alla fotgängare, korvgubbar osv. gick helt överstyr. :bigsmile:

Eller hade de utannonserat det innan, minns det väldigt vagt.

Så hoppas på en trailer som visar vad nästa spel i huvudserien utspelar sig, skulle inte klaga om de använder samma motor som i IV för tycker det än idag ser förbaskat snyggt ut och om de koncentrerar sig mer på detaljarbete, mer områden att utforska (Kunna gå in i hus, stora landskap med samma känsla som det fanns i nordvästra hörnet av San Andreas ^^).

Tycker IV är bäst i serien och vill att de tar huvudkaraktärs utvecklingen ett steg längre och låter mig som spelar vara med från dag 1. När man blir kriminell snarare än när man ska komma ur skiten. Hela förloppet vill jag uppleva.

I'll rip your fucking heart out!

Give me back my face!

Alexanders bild
Inlägg: 1257

Finfin tråd :beer: GTA blir aldrig gammalt.

prismas bild
Inlägg: 402

AccoWand skrev:
kanske minns fel... men när R* utannonserade GTA IV gjorde de det med en trailer som visade Liberty City och folk gick ape shit över hur stora förbättringar det var jämfört med III. Analyser om alla fotgängare, korvgubbar osv. gick helt överstyr. :bigsmile:

Stämmer. 28 dagar innan trailern släpptes poppade en ny hemsida upp med en klocka som räknade ner. Detta var ett genidrag av Rockstar som skapade en enorm hype och naturligtvis kraschade sidan när nedräkningen var klar.

Trailer som visades:

Hoppas på en liknande trailer när nästa GTA officiellt utannonseras.

Du är bäst!

AccoWands bild
Inlägg: 46

prisma skrev:
naturligtvis kraschade sidan när nedräkningen var klar.

Aaaa, nu minns jag. Gick säkert in på 30 vids som var fejk i rent frustration när det skulle bli officiell. :cry:

Wooow, vad jag hade glömt hur maffig just den trailern är betydligt bättre än de andra som släpptes. Gillade de inte alls.
Denna känns mer som introt av själva spel, lågmält och med stor pondus.

När är det här R* eventet som det snackades om innan E3 där det skulle visa Max Payne & Noir skulle visas samt någon utannonsering , hade för mig att det skulle vara just efter E3 var över. Inget datum som är bestämt eller. :~

Senast ändrad av AccoWand, 12 augusti, 2010 - 22:04.

Give me back my face!

prismas bild
Inlägg: 402

AccoWand skrev:
När är det här R* eventet som det snackades om innan E3 där det skulle visa Max Payne & Noir skulle visas samt någon utannonsering , hade för mig att det skulle vara just efter E3 var över. Inget datum som är bestämt eller.

Det enda jag har hört är att mer info om nästa Grand Theft Auto får vi i samband med nästa Max Payne event.

Du är bäst!

Crimson Thunders bild
Inlägg: 374

Välgjord tråd! :)

Jag har själv spelen GTA III, Vice City, San Andreas, Vice City Stories och GTA IV, och har klarat ut samtliga 8). San Andreas är också min personliga favorit, det är så stort och fritt om man jämför med t.ex. Liberty City som bara är stad :(.

Angående GTA V så tycker jag Hollywood verkar lite litet, men jag skulle inte ha något emot att det skulle utspela sig i Los Santos, eller varför inte hela San Andreas :)

PSN: Mr_jump

prismas bild
Inlägg: 402

Crimson Thunder skrev:
Angående GTA V så tycker jag Hollywood verkar lite litet, men jag skulle inte ha något emot att det skulle utspela sig i Los Santos, eller varför inte hela San Andreas

Det största problemet med Hollywood eller Vinewood som det heter i San Andreas är att vi varit där förut. Jag ser hellre en helt ny/nya städer att besöka. Hur som helst kommer nog spelet bli jädrans bra ändå.

Du är bäst!

TTV
TTVs bild
Inlägg: 1549

Nu är ju frågan. Vad är en Grand Theft Auto-tråd utan Prismas imponerande GTA-samling? :tard: :O

Crimson Thunders bild
Inlägg: 374

prisma skrev:
Jag ser hellre en helt ny/nya städer att besöka.

Det vore förstås allra roligast men Rockstar brukar ju ha en förmåga att "återanvända" gamla städer. Om det iaf skulle bli en ny stad så hoppas jag verkligen att de tar med lite landsbygd också så det inte blir lika grått och instängt som i GTA IV.

Thörn skrev:
Prismas imponerande GTA-samling?

Den saknade jag också. Jag var helt säker på att den skulle dyka upp i huvudinlägget, men icke :~

PSN: Mr_jump

prismas bild
Inlägg: 402

Thörn skrev:
Nu är ju frågan. Vad är en Grand Theft Auto-tråd utan Prismas imponerande GTA-samling? :tard: :O

Crimson Thunder skrev:
Den saknade jag också. Jag var helt säker på att den skulle dyka upp i huvudinlägget, men icke :~

De ska vi nog kunna se till att ordna.

Du är bäst!

prismas bild
Inlägg: 402

Crimson Thunder skrev:
Om det iaf skulle bli en ny stad så hoppas jag verkligen att de tar med lite landsbygd också så det inte blir lika grått och instängt som i GTA IV

Washington med dess omgivning är ett alternativ som står högt på min lista.

Du är bäst!

prismas bild
Inlägg: 402

http://kotaku.com/5655613/grand-theft-auto-iv-the-complete-edition-comin...

instant buy för mig

Du är bäst!

Crimson Thunders bild
Inlägg: 374


Känns lite onödigt att köpa det då jag redan har GTA IV, men däremot hoppas jag på att det här sänker priset på Episodes from Liberty City så jag får köpa det för en billig peng istället :D

PSN: Mr_jump

Ollebros bild
Inlägg: 1068

GTA5 väntar jag verkligen på. jag älskade 4an trotts att det är lite väl "realistiskt"
inga kul fusk som flygande bilar, pansarvagnar osv.

In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.

prismas bild
Inlägg: 402

Crimson Thunder skrev:
Känns lite onödigt att köpa det då jag redan har GTA IV

Själv äger jag 3 olika versioner av GTA IV och självklart måste jag ha även denna!

Du är bäst!

Crimson Thunders bild
Inlägg: 374

prisma skrev:
självklart måste jag ha även denna!

Klart du ska ha den med tanke på din grymma samling :). Men tyvärr så har inte jag någon samling och då räcker det bra med en upplaga.

PSN: Mr_jump

prismas bild
Inlägg: 402

Senaste tillskottet i samlingen :love:

Du är bäst!

prismas bild
Inlägg: 402

Senaste köp:

Du är bäst!

Thyzons bild
Inlägg: 45

dubbelpost

Senast ändrad av Thyzon, 24 december, 2010 - 09:43.

känd från GP som Deadnight

Thyzons bild
Inlägg: 45

Jag hoppas att gta v utspealr sig i vice city, helt klart den staden jag tyckt varit klart roligast, och de kan ju dessutom lätt göra den större också men lite landsbyggd/träskmark och lite mer stad.

känd från GP som Deadnight

Okänd (inte verifierad)
Okänds bild

men kan man få ett stnt plan eller en helikopter?i liberty city stories på psp

Okänd (inte verifierad)
Okänds bild

men kan man få ett stnt plan eller en helikopter?i liberty city stories på psp

Alexanders bild
Inlägg: 1257

Finns det någon info om något "GTA V" ännu?

prismas bild
Inlägg: 402

För att stilla hungern inför GTA V, en snubbe som gjort en långfilm med hjälp av editorn i PC versionen av GTA IV:

Senast ändrad av prisma, 18 januari, 2011 - 22:34.

Du är bäst!

prismas bild
Inlägg: 402

Okänd skrev:
men kan man få ett stnt plan eller en helikopter?i liberty city stories på psp

Både nej och ja. Du kan flyga helikopter men endast under ett uppdrag i spelet. En tutorial på hur du bör dig åt för att få flyga:

Alexander skrev:
Finns det någon info om något "GTA V" ännu?

Bara rykten, ingen officiell information.

Senast ändrad av prisma, 18 januari, 2011 - 22:39.

Du är bäst!

prismas bild
Inlägg: 402

Mer rykten om GTA V börjar nu dyka upp. I förra veckans Bonus Round spekulerades det att GTA V kanske kommer att släppas redan senare i år.

Take-Two registrerade även i dagarna följande domänadresser:

*CashForDeadDreams.com
*SixFigureTemps.com
*StopPayingYourMortgage.net
*HammersteinFaust.com
*LifeInvader.com

GTA serien är känd för sin satir och humor för tiden som spelen utspelar sig i. Med följande domänder registrerade lär det inte bli någon ändring på det :bigsmile:.

Att ett nytt GTA är under utveckling är mer eller mindre självklart men att vi ska få det redan i år tror jag själv inte så mycket på. Själv tror jag att vi får se ett GTA V ungefär om ett år

Senast ändrad av prisma, 28 februari, 2011 - 18:18.

Du är bäst!

prismas bild
Inlägg: 402

Fler rykten:

Du är bäst!

prismas bild
Inlägg: 402


:love:

Du är bäst!

prismas bild
Inlägg: 402

Du är bäst!

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.