angelykas bild
Inlägg: 1

Jag forskar om Game Transfer Phenomena (GTP). GTP är överförandet av erfarenheter från data- och tv-spel till den verkliga världen; t.ex. att höra, se eller göra saker i verkligheten som i spelet.

Just nu håller jag på med en enkätundersökning för en ny studie om GTP. Den som vill får väldigt gärna vara med projektet; i enkäten kan ni också läsa om andra spelares GTP upplevelser och se om du också har upplevt GTP.

Undersökningen ingår i min doktorandtjänst och resultaten kommer att publiceras på min blogg.

Målet med mitt projekt är att klargöra spelares fenomenologiska upplevelser och erfarenheter, för att kunna maximera fördelarna med interaktiva medier. Ett annat mål är att förstå och klargöra automatiska, fysiologiska och beteendeprocesser som kan vara till gagn för olika forsknings- och vetenskapsområden.

Det tar ca 10 minuter att fylla i enkäten:
www.gametransferphenomena.com/survey.html

Ni får gärna besöka min webbsida där det finns mer information om GTP, gå med i min Facebook grupp och kika på min blogg.

Artiklar om min undersökning:

http://kotaku.com/5801951/study-of-game-transfer-phenomena-examines-why-...

http://www.newscientist.com/article/mg21228441.600-levelup-life-how-gami...

Vänliga hälsningar,
Angelica
www.gametransferphenomena.com

Andreas Bergs bild
Inlägg: 1771

Oerhört intressant enkät och riktigt kul att se forskning kring detta! Har själv erfarit både det ena och det andra som kan klassas som GTP och det känns på något sätt betryggande när det finns en term för det ^^

| Samarbetar i CoOp-cirkeln - http://skillpoint.se/coop | Podradiopratar i Skillpod - http://www.skillpoint.se/podradio/skillpod |

Starfighter Johanssons bild
Inlägg: 2508

Samma här! Fyllt i och donat!

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.