Manniis bild
Inlägg: 12

Okej, såhär är det. Jag är allt annat än kunnig vad gäller någonting. Så känns det när jag skall göra ett försök till ett videoklipp som jag sedan skall publicera på Youtube. Med en liten pinsam känsla så väljer jag ändå att göra det och till min förvåning så kommenterar folk positiva saker.

Förlåt, ursäkta, filmen..det är bara ett så kallat litet "montage" från när jag gjort superdupersnygga kills i Gears of War. Både det första och det andra. Så visst, lite nördigt, men lite häftigt. Och ja, det är Windows Movie Maker, haha. Det är jättekul. Eller hur? Näe!

Hur som haver kan jag ju vilja ha lite fler tittare, så jag postar även upp min videokänk även här på Skillpoint och därmed börjar jag mitt meningslösa, "vill-bli-mer-uppmärksammad-trådskapande". Och tryck för jävelen inte på ogilla-knappen för då blir jag ledsen!

Musiken är sämst. Förebered dig på Linkin Park och D12. Jag lyssnar inte ens på dessa. Skräp.

Skulle valt Kent - Utan Dina Andetag, istället.

Förövrigt så kan ni ju säga vad ni tycker. Roligt med feedback. Även om jag vet att jag är sämst redan. Har inte ens lagt ner tid på själva editeringen, bara spelandet.

Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=F9q2_JBKrHg&feature=player_embedded

Andreas Bergs bild
Inlägg: 1771

Gears of War <3

Men ärligt talat Mannii, hört talas om ödmjukhet? Du kan ju inte slå dig själv på bröstet så där hårt, folk kan ju tro att du faktiskt älskar dig själv. ;)

All ironi åt sido, det är skillnad på ödmjukhet och rent självhat. Jag vet inte riktigt vad du försöker uppnå genom att trycka ner dig själv i skiten men i mina ögon blir det bara konstigt.

Själva klippet var helt okej, det gjorde mig åtminstone riktigt sugen på att spela Gears of War igen :D Fortsätt gärna klippa ihop montage, för du kan säkerligen bli duktigt på det, men försök gärna hitta ett mellanting mellan att vara överdrivet stolt eller som i det här fallet överdrivet självkritisk :)

| Samarbetar i CoOp-cirkeln - http://skillpoint.se/coop | Podradiopratar i Skillpod - http://www.skillpoint.se/podradio/skillpod |

Alexanders bild
Inlägg: 1257

Nu blev jag sugen på att spela Gears of War och såg i samma stund som jag skulle skriva det att Andreas sa samma sak. ^_^

Manniis bild
Inlägg: 12

Andreas Berg skrev:
Men ärligt talat Mannii, hört talas om ödmjukhet? Du kan ju inte slå dig själv på bröstet så där hårt, folk kan ju tro att du faktiskt älskar dig själv.
Ja, jag älskar mig själv. Jag har väl aldrig vetat vad ödmjukhet är. Försöker jag vara det, så blir det helt enkelt den här formuleringen på förstainlägget. ;)

Off topic, vad gör du här? Trodde du blivit exilant. Kul i alla fall!

Senast ändrad av Mannii, 6 mars, 2011 - 03:09.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.