Åk buss, vinn Playstation 4

Nyhet - Playstation 4 - mån 21 april 2014, kl 20.23

Bor du i Värmland med omnejd och skulle vilja ha en PS4?

Nu har du chansen, då Värmlandstrafik dragit igång en tävling där den som fotar sig med en busschaufför på någon av linjerna 500 (Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga) eller 501 (Karlstad-Skattkärr-Väse) kan vinna en PS4.

Tävlingen pågår till och med 27 april så ut och åk nu alla mina fellow värmlänningar!

Mer detaljer om tävlingen och hur du gör för att vinna kan du läsa här nedan.

För att delta ska du under påskveckan (17 – 27 april) fotografera dig med någon av bussförarna på linjerna 500 och 501 och sedan skicka bilden till tavling@varmlandstrafik.se.
Det kommer att finnas ett antal bussförare med skyltar på bröstet som tydligt talar om att det är okej att fota dig tillsammans med dem.

När tävlingsperioden är över väljer en jury sedan ut ett antal bilder som publiceras på Värmlandstrafiks facebooksida där det sedan kommer att vara möjligt att gå in och rösta på sin favoritbild. Bilden med flest ”gillningar” under en viss period kommer att vinna första priset som är ett Playstation 4. Andrapris är 500 kronor i reskassa och tredjepris 200 kronor i reskassa.

Bild på det märke som de förare som är med i tävlingen har på bröstet.Värmlandstrafik/Nobina förbehåller sig rätten att publicera deltagarnas namn och postort. Vinnaren publiceras på Värmlandstrafiks facebooksida.

Anställda av Värmlandstrafik och Nobina eller familjemedlemmar till någon av dessa får inte delta i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinster kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om Värmlandstrafiken/Nobina misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga från tävlingen.

Lycka till!

ÄLSKAR DRAGON'S DOGMA!!! 07/06/2012 - 22:34

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.